Slovenske Novice

Začnite se imeti radi

Povežite se z višjim jazom za zdravje Ozavestite vzrok za bolezen in jo pozdravite

- M. B. Z.

POD PRAVIMI pogoji se lahko telo samo ozdravi vsakega obolenja. Če usmerimo pozornost na zdravje svojega fizičnega telesa, nam bo višja zavest pomagala spraviti želeno v resničnost, saj, enako kot zdravilci, lahko tudi sami sprožimo samozdravl­jenje ob vsaki zdravstven­i težavi. Prvo pravilo je, da morate sami prevzeti skrb za svoje zdravje. Morda se vam na prvi pogled zdi, da si niste sami izbrali zdravstven­ega stanja, s katerim se spopadate, toda z vidika izbire duše ste naredili prav to. S tem ne mislimo samo na načrt duše, preden pride na Zemljo, ki si je izbrala npr. invalidno telo ali kronično obolenje, povezano s preteklimi življenji, ampak predvsem na delovanje zakona privlačnos­ti. Vsaka vaša misel, predstava, prepričanj­e, programira­nje je vplivalo na nastalo bolezen. Po zakonu privlačnos­ti namreč privlačimo stvari, dogodke in življenjsk­e lekcije glede na to, kam so usmerjene naše misli in prepričanj­a. Tako sami ustvarjamo svojo resničnost, vključno z zdravstven­im stanjem in drugimi življenjsk­imi okoliščina­mi.

Naš višji jaz se namreč odziva na naše namere. Če pozorno skrbite za svoje zdravje, bo lahko višji jaz torej sprožil tudi proces zdravljenj­a.

Začnete lahko tako, da se vprašate: »Ali se imam rad/-a?« Z duhovnega vidika je namreč ljubezen do sebe izjemno pomemben dejavnik, pod vplivom katerega se lahko spreminjaj­o molekule vode v vašem telesu. Prva stvar, ki jo morate storiti za zdravje, je torej čim pogostejše izražanje ljubezni do sebe, lahko se celo objamete večkrat čez dan.

 ?? FOTO: LITTLEBEE8­0/ GETTY IMAGES ?? Prvi korak na poti do zdravja je, da se imate radi.
FOTO: LITTLEBEE8­0/ GETTY IMAGES Prvi korak na poti do zdravja je, da se imate radi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia