Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN 21. mar.–20. apr.)

( Privajali se boste na strpnost v odnosih, vendar se ne boste pustili povoziti. Iskali boste kompromise, a ko bo treba, se boste znali odločno postaviti zase. Zaradi vpliva Venere v strelcu boste dobili nekaj vetra v svoja romantična jadra in partnerja prepričali v avanture, ki bodo popestrile vsakdanjik, pa naj bo za štirimi stenami doma ali pa kje naokoli.

BIK 21. apr.–21. maj)

( Ko je že kazalo, da preizkušen­j ne bo konec, se bo stanje začelo izboljševa­ti. A prihajali bodo izzivi, pri katerih boste morali pokazati vso svojo širino. Če to pomeni, da boste morali obvladati posesivnos­t, storite vse, da vam uspe. Saj znate, na svoj počasni, umirjeni in zanesljivi način boste poiskali ravnovesje med delom in ljubeznijo.

DVOJČKA 22. maj–21. jun.)

( Niste posebno navdušeni, kadar se k vam vračajo neporavnan­i računi iz preteklost­i, ki vas opominjajo, da niste popolni, a to ni vse, kar bi krojilo vaše življenje. Venera je prestopila v znak strelca, vse bo zaživelo v svetlejših barvah, ljubezen bo piratska barka sredi razburkane­ga oceana. Znali boste poskrbeti, da vam ne bo dolgčas, in iz partnerja izvabiti humor.

RAK 22. jun.–22. jul.)

( Konec tedna bo kot nalašč, da se poglobite vase, pa vendar vse ne bo potekalo po načrtih. Preveč bo razburjenj­a, vsi bodo potreboval­i vaš nasvet ali vašo odločitev, vi pa boste potreboval­i nekoga, ki bo poskrbel za vas. Ali to ali pa boste sčasoma začeli skrbeti samo zase, kar se bo seveda močno poznalo v partnerske­m odnosu. Bolje preprečiti kot zdraviti.

LEV 23. jul.–22. avg.)

( V krogu družine boste spoznavali svoje prednosti in slabosti in obratno, bližnji se vam bodo razkrivali v svoji dobri in manj dobri luči. Ker vam trenutno veliko pomeni, da se z vsemi dobro razumete, boste marsikaj sprejeli, česar sicer ne bi, a imate velikodušn­o podporo Venere, zaradi katere zmorete velike korake. Partner bo očaran nad vašo širino in bližino.

DEVICA 23. avg.–22. sep.)

( Hote ali nehote boste sprejemali finančne odločitve, za katere veste, da bi jih morali sprejeti že v preteklost­i, zdaj pa jih imate znova pred nosom. Delo ne bo težko, sploh ker boste spotoma ugotovili, da se ni vredno vznemirjat­i zaradi malenkosti, zato se boste raje posvečali domu in ga polnili s svojo dobro voljo. Nasmeh bo več kot dovolj, da zapeljete partnerja.

TEHTNICA 23. sep.–22. okt.)

( Potem ko je vaša vladarica Venera prestopila v znamenje strelca, se je tudi pozornost preselila s finančnega področja na bolj osebno. Naenkrat boste opazili, da ste pozabljali na ljudi, ki vam veliko pomenijo, zato boste to hoteli hitro nadoknadit­i, predvsem pri partnerju. Presenetil­i boste s svojo odkritostj­o, ki tokrat ne bo zavita v fine tančice, ampak neposredno zapeljiva.

ŠKORPIJON 23. okt.–21. nov.)

( Medtem ko premlevate in snujete nove načrte, se boste odločili za korenite spremembe, pri katerih boste sebe postavili na prvo mesto. Želeli si boste izpostavit­i svoje vizije, postavili si boste visoke cilje in visoko ceno, a bodite dovolj prilagodlj­ivi, da bodo stvari tekle tudi takrat, ko vam ne bodo pisane na kožo. Od partnerja boste pričakoval­i veliko telesnega stika.

STRELEC 22. nov.–21. dec.)

( Še nedavno ste svet videli v bolj črnih barvah, kot bi bilo treba, a je na pomoč prišla Venera in zasedla vaše znamenje. To vam lahko prinese srečo v več pogledih, predvsem lahko kaj čudovitega doživite v ljubezni, kjer naj velja le eno pravilo – pričakujte nepričakov­ano. Ne glede na to, kaj vročega se bo dogajalo, namenjajte pozornost najprej sebi in svojim potrebam.

KOZOROG 22. dec.–19. jan.)

( Zapleti na delovnem mestu se bodo reševali sami od sebe, lahko bi celo rekli, da na čudežen, skrivnoste­n način, pri katerem ne boste vedno imeli besede, a boste vseeno zadovoljni z izidom. To bo vplivalo na ljubezensk­o življenje, kjer si boste kraljevsko postregli z vsem, kar vas zanima, partnerja vam bo uspelo pritegniti k vsemu, kar si boste zamislili. Dolgčas ne bo.

VODNAR 20. jan.–18. feb.)

( Počasi boste spet dobili občutek, kje je vaše mesto pod soncem, samozavest bo vzcvetela, dobili boste nov zagon, nove cilje in, kar je najbolj pomembno, ljudi, s katerimi jih boste lahko skupaj dosegali in delili. To ste potreboval­i kot puščava vodo, zdaj sledi sprostitev, ki jo bo občutil tudi partner, saj boste lahki kot peresce in dobrovoljn­i, povrhu pa še zelo nagajivi.

RIBI 19. feb.–20. mar.)

( Stvari, ki so jih drugi pometali pod preprogo, boste odkrili prav vi, zato se boste morali s temi težavami tudi veliko ukvarjati, kar vam ne bo težko, ker ste usmiljeneg­a srca. Naj to ne vpliva na partnersko življenje, ljubezni je dovolj, le razporedit­i jo boste morali. Če vas bodo pustili pri miru, da to uredite sami, bo rezultat lep, sicer pa se boste razburjali, da vam kratijo svobodo.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia