Slovenske Novice

Denar, zlatnina, orodje

V Lenartu je iz dveh hiš izginilo za 17.000 evrov vrednosti

-

LENART • Lopov je vlomil v stanovanjs­ki hiši v Lenartu ter iz njiju ukradel več kosov zlatnine in denarja. Lastnika sta bila oškodovana za 7000 in 10.000 evrov. Popoldan je zlikovec iz odklenjene stanovanjs­ke hiše v Mariboru odnesel denar in lastnico oškodoval za 6700 evrov.

V vasi pri Sežani je nebodigatr­eba vlomil v hišo. Najprej je vse premetal, zatem pa ukradel več tisoč evrov gotovine in več kosov zlatnine. Na Lavi v Celju sta nepridipra­va vlomila v stanovanje. Pregledala sta prostore ter ukradla denar in zlatnino v skupni vrednosti 5000 evrov. Na območju ljubljansk­ega Viča je zlikovec vlomil v hišo ter ukradel gotovino in nakit. Škode je za 4000 evrov.

Na območju Cerknice so barabini vlomili v skladišče ter ukradli za več tisočakov avtomobils­kih delov.

V Krkavčah je pridanič iz delavnice ukradel več kosov različnega orodja, vrednega 3000 evrov. V Pivki je barabež vlomil v gradbeni kontejner ter ukradel dva višinomera, motorno žago in črpalko za gorivo. Škode je za 3000 evrov.

Na dvorišču stanovanjs­ke hiše v Dolenjem Kamenju je ponoči zmikavt s prednjega sedeža odklenjene­ga avta ukradel denarnico z 2500 evri gotovine. V ljubljansk­ih Mostah je grdavš vlomil v hišo, ukradel nakit in prenosni računalnik ter povzročil za 2000 evrov škode. Na območju Nove Gorice je barabon skozi balkonska vrata v kletni etaži vlomil v stanovanjs­ko hišo ter ukradel zlatnino in gotovino. Škode je za dva tisočaka.

Na parkirišču v novomeški Podbevškov­i ulici je zlikovec iz odklenjene­ga kombija ukradel električno ročno orodje. Lastnik ima za 2000 evrov škode. V Domžalah je lopov vlomil v skladišče ter ukradel za 2000 evrov orodja.

Ponoči je fakin na dvorišču stanovanjs­ke hiše v Adamičevi ulici v Novem mestu vlomil v osebni avto ter s prednjega sedeža ukradel torbico z dokumenti in bančnimi karticami. Vstopil je tudi v odklenjeno garažo ter ukradel dve motorni žagi in kolo. Lastnik ima 1500 evrov škode.

V Žabji vasi v Novem mestu je mrhovinar vlomil v tri aparate s prehrambni­mi izdelki in povzročil za 1000 evrov škode. V. A.

 ?? FOTO: PANDA ?? Najraje kradejo denar.
FOTO: PANDA Najraje kradejo denar.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia