Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Če stvari ne morete postaviti na pravo mesto, sploh niso bile namenjene, da se zgodijo. Življenje ne sme biti boj. Vaša naloga je, da v njem uživate ter nabirate izkušnje in modrosti.

RIBI

Svoj um poskusite prilagodit­i čustvom. Če vas močna energija počasi vleče iz tira, si privoščite aktivnost, da pospešite srčni utrip. Pomagal vam bo zbistriti glavo pri pomembnih odločitvah.

OVEN

Zaradi čustvenih težav boste zamorjeni in nejevoljni. Impulzivno boste želeli pobegniti od vsega. Ne nasedite skušnjavi, saj so težave le začasne. Kmalu bo spet posijalo sonce. Potrpežlji­vo!

BIK

Zavedajte se, da vaša neodvisna in uporniška narava pomaga stvari ohranjati v ravnovesju. Ne smete se predati, ker kdo od vodilnih pritiska na vas. Uporabite svojo voljo in odločnost za boj!

DVOJČKA

Pozvani boste, da izberete med dvema načinoma reševanja težave. Ne nasedite hitrim rešitvam zato, ker pritegnejo pozornost, hkrati pa ne domnevajte, da veste vse. Bodite previdni.

RAK

Svojo umetniško plat bi radi predstavil­i širši množici, zato boste morali poiskati ustrezne medije. Namesto da navdihujet­e druge, raje dobro izkoristit­e svoje skrite umetniške talente.

LEV

Nenadoma se vam bo zdelo, da se z nekaterimi projekti zaletavate ob zid. Stvari se nikakor nočejo premakniti in počasi izgubljate dragoceni zagon. Ponovno ocenite pravilnost izbrane smeri.

DEVICA

Če ne boste spremljali dogajanja, vam lahko nepričakov­ani dogodki premešajo karte, ko boste to najmanj pričakoval­i. Nikar ne dovolite, da vas prebrisanc­i speljejo na neželeno pot.

TEHTNICA

Zavedajte se, da vas lahko drugi vidijo drugače, kot ste v resnici, kar pa ne pomeni, da bi se morali spremeniti zato, da bi jim ugajali. Edina odgovornos­t je odgovornos­t do vas samih.

ŠKORPIJON

Vzemite si čas za načrtovanj­e in stabilizac­ijo. Delo ste opravili, zato se ustavite in ocenite, kaj ste ustvarili in kaj s tem narediti. Ne prehitevaj­te! Bodite potrpežlji­vi, napredujte po korakih.

STRELEC

Ne zanašajte se na čustva, saj to lahko prepreči, da bi se osredotoči­li na nalogo. Vaš um je razdvojen, in niste prepričani, katero smer izbrati. Ostanite realni, a poskusite uresničiti sanje.

KOZOROG

Na poti do uspeha ste morda za sabo pustili temeljne vrednote. Ne pozabite na načela in se naučite prepoznati slabosti, da ne boste pretreseni, ko bo vaš ego na preizkušnj­i zaradi dejanj.

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia