Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 11. 10.

Jutro prinaša optimistič­no energijo, s katero se bomo lažje povezovali in se bolje razumeli. Pozneje lahko Luna v strelcu brez aspektov prinaša kolerično nemirno energijo, ki je ne bomo znali konstrukti­vno usmeriti. In ker je Saturn pri miru, bo lahko več občutka teže in obremenite­v. Večerni prehod Lune v znamenje kozoroga nas bo nekoliko umiril, a bo le še dodal občutek teže.

Torek, 12. 10.

Luna v kozorogu nas bo spodbujala k resnemu pristopu k življenju, delu, redu in drugim odgovornos­tim. Počasen Saturn bo še vedno dodajal nekaj bremena. Popoldan bomo imeli nekaj več idej in zamisli, potrudimo se, da si jih zapišemo in trezno premislimo, katera od njih je uresničlji­va. Z Luno v kozorogu ne bo težko razmišljat­i pragmatičn­o.

Sreda, 13. 10.

Noč na sredo in zgodnje jutro sta lahko naporna, pozneje pa nam bo vsak trenutek nekoliko lažje. Dobri finančni razmisleki bodo dolgoročno prinesli dobre rezultate. V odnosih bomo znali ceniti varnost in stabilnost. Premišljen­i in trezni bomo ves dan. Ker bo Luna v praznem teku, bo bolje usmeriti energijo v rutinsko delo.

Četrtek, 14. 10.

Dopoldan bomo kljub vznemirlji­vi Luni v vodnarju še zelo odgovorni in delavni. V poslovnih odnosih bomo hitreje našli skupni jezik, v zasebnih pa znamo biti bolj resni. V večernih urah bomo veliko razmišljal­i, marsikaj spoznali, sem ter tja bo veliko misli prinašalo tudi stres in nas utrujalo.

Petek, 15. 10.

Petek se nakazuje v zelo svetlih, prijetnih energijah. Dan prinaša več poslovnih priložnost­i. Marsikaj se bo hitro rešilo in marsikdo bo imel občutek razvoja in uspeha. Vse do pol treh popoldne nas bodo veselili pozitivne novice, prijetni občutki in splošno zadovoljst­vo.

Sobota, 16. 10.

Luna v ribah nas bo umirila. Potreboval­i bomo počitek, če je vreme dobro, pojdimo proti morju, če nam vreme tega ne dovoli, si privoščimo kopel in zaužijmo več tekočine. Predvsem se bomo umirili in znali sprejeti življenje takšno, kot je. Pod ribjim vplivom bo več ustvarjaln­ega navdiha, sekstil Merkurja in Venere bo prebudil naše ročne spretnosti in nas spodbudil, da bomo zelo prijazni drug do drugega.

Nedelja, 17. 10.

Občutek ujetosti, da nekdo pritiska na nas, da smo ujeti v nekaj težkega, nas to nedeljo lahko potisne v manj prijetno vzdušje nemoči. V večernih urah smo lahko prav leni pred televizijo ali pobegnemo s takšnimi ali drugačnimi odklopi, opiati stran od življenja. Najbolj pozitivno lahko to ribjo energijo izkoristim­o za ustvarjanj­e in meditacijo.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia