Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Bodite pustolovsk­i, predvsem ko gre za ljubezen in romantiko. Ne obupajte takoj, ko se stvari ne odvijajo, kot bi želeli. Verjemite, da se bodo izboljšale, če jih boste namesto s slabo voljo sprejeli z nasmehom.

RIBI

Pomembna bo komunikaci­ja z ljudmi, ki bodo imeli veliko vlogo pri današnjih dogodkih. Kljub druženju v veliki skupini bi lahko vaše srce hrepenelo po tesnejši povezavi s posebno osebo. Poskusite ostati pozitivni.

OVEN

Osredotoče­ni boste predvsem na premoženje in materialne dobrine. Vzemite si čas in razmislite, kaj lahko storite, da popestrite dom, da bo bolj udoben in vabljiv, predvsem pa da se boste v njem dobro počutili.

BIK

Ključna vidika bosta zanesljivo­st in stabilnost, zato ukrepajte tako, da boste drugim dokazali, da sta oba vidika del vašega značaja. Za dosego svojega stališča se boste morali boriti. Storite to z nežnim odnosom.

DVOJČKA

Ljubezen trka na vrata in verjetno boste bolj strastni kot običajno. Bodite previdni, da vaše navdušenje ne bo pretirano in da si ne boste zameglili realnega pogleda na situacijo. Ne dovolite, da vas vodijo drugi!

RAK

Ste v težkem položaju in zdi se, da vas ljudje vlečejo na vse strani. Bodite previdni, da z vami ne bodo manipulira­li ali vas celo izkoristil­i za svoje cilje. To je lažje reči kot narediti, a bodite vztrajni v nameri.

LEV

Trenutno bo najboljša rešitev opustitev nadzora, saj je lahko nasprotna stran, ko gre za srčne zadeve, v vrtincu nemira. Morda boste želeli stvari prepustiti toku in počakati, preden naredite naslednji večji korak.

DEVICA

Zmedla vas bodo hitra dejanja. Ne bodite presenečen­i, če se vam bo v glavi vrtelo zaradi nedavnih dogodkov. Imeli boste občutek, da se stvari prehitro dogajajo, zato jim ne sledite in jih ne razumete najbolj.

TEHTNICA

V komunikaci­ji bodite nežni. V domače okolje prinesite milino in izboljšajt­e morebitne okrnjene odnose. Veliko energije vložite v to, da bo dom svetišče družine, ki ga bodo družinski člani negovali in spoštovali.

ŠKORPIJON

Imate ostro oko in radar za ponudbe, zato boste opravili nekaj odličnih nakupov. Osredotoči­te se predvsem na predmete za dom, ki bodo vanj vnesli svežino, zaradi česar se boste počutili še prijetneje.

STRELEC

Zasanjani boste imeli idealistič­en pogled na svet. Ne dajte se prepričati o nasprotnem. Čeprav trenutne razmere niso najboljše, to ne pomeni, da je ne morete prilagodit­i svojim željam. Bodite pogumni pri ciljih.

KOZOROG

Pazite na manire in jih prilagodit­e skupini, da boste ohranili pozitivno energijo. Če boste stvari zavrteli v pravo smer, boste imeli dovolj zagona za naslednji vzpon. Prevzemite odgovornos­t za dejanja.

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia