Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN ( 21. mar.–20. apr.) Pod vplivom Merkurja, ki se je obrnil direktno, boste polni življenja in novih idej, vendar ovir na poti do uresničitv­e ne bo manjkalo. Mars v tehtnici onemogoča hitro akcijo, ki jo imate tako radi, treba bo prilagodit­i svoj tempo, nič pa ne bo škodilo, če boste bolj romantični. Združite slo po avanturi s pihanjem partnerju na dušo, pa boste bogato nagrajeni.

BIK ( 21. apr.–21. maj.) Še vedno večino vaše pozornosti pobere delo, za ljudi je ostane bolj malo, pa še takrat čakate, da bo partner tisti, ki se bo zganil in vam poskušal ugajati. Sami veste, da takšna igra morda ni najbolj pravična, a trenutno je svoboda tisto, kar najbolj potrebujet­e. Če partner lahko to razume, ste na konju in mu boste počasi, nato pa z veliko vnemo vračali pozornost.

DVOJČKA ( 22. maj–21. jun.) Življenje je zaradi vpliva Merkurja in Jupitra spet postalo bolj živahno, razgibano in vznemirlji­vo, pa vendar zaradi vpliva Marsa ne tako hitro, kot bi si morda želeli. Vse se premika prepočasi, vi pa bi radi vse naenkrat. A kdor veliko hoče, mora tudi nekaj dati, zato je čas, da se prilagodit­e zmernemu toku planetov, ki vam prinaša romantiko in trenutke iskrive bližine.

RAK ( 22. jun.–22. jul.) Razpetost med delom in zasebnostj­o je dosegla vrhunec in se počasi umirja, vendar dokončnega miru ne bo, dokler ne boste postavili stroge ločnice med enim in drugim, sicer vas bodo razgrabili. Energijo, ki je trenutno nimate na pretek, raje namenjajte sebi in partnerju, vajinim skupnim svetovom in užitkom, ki vaju povezujejo. Delo vas bo počakalo, ne skrbite.

LEV ( 23. jul.–22. avg.) Saj radi ugajate, pravzaprav je to vaše naravno stanje, če pa se to od vas nenehno zahteva in pričakuje, vas potreba po ugajanju utrudi in ne zanima več. In ravno to se vam dogaja, zato je čas, da se manj ukvarjate z drugimi in njihovimi težavami ter se posvetite svojim. V odnosih, tudi najbližjih, si ne dovolite, da vam vsaka stvar pride do živega, ampak raje verjemite vase.

DEVICA ( 23. avg.–22. sep.) Počasi ste spoznali, da se ni vredno z glavo zaletavati v vsak zid, ki ga ne morete preplezati. Razum ne bo ponujal vseh odgovorov, zato pa se lahko zanesete, da vas bo peljal v pravo smer, če mu boste nehali ukazovati in se prilagodil­i. Spustite nadzor, dovolite, da vam partner pride blizu, dovolite pa si tudi čas zase, ko ga potrebujet­e. Tudi devicam je dovoljeno počivati.

TEHTNICA ( 23. sep.–22. okt.) Sonce, Merkur in Mars v tehtnici vam dajejo veliko spodbude, dobro se počutite v svoji koži, dokler vsem ugajate, vendar si morate priznati, da je tudi to utrujajoče. Poslanstvo tehtnic je harmonija, včasih tudi za vsako ceno, a počasi se boste morali naučiti reči ne, pa tudi če to velja za najbližje. Včasih je preprosto treba poskrbeti samo zase in uživati v življenju.

ŠKORPIJON ( 23. okt.–21. nov.) Sonce se bo s koncem tedna premaknilo v znak škorpijona, kar vam prinaša več vitalnosti, intuicije in globokega vpogleda na stvari. Marsikaj bi radi spremenili, a na hitro zaradi vpliva šibkega Marsa ne bo šlo, zato se za nekaj časa posvetite ljubezni. Pozneje boste imeli toliko dela in obveznosti, da bo časa za romantiko premalo. Partner vas lahko lepo preseneti.

STRELEC ( 22. nov.–21. dec.) Vozel, ki je nastal v družabnih odnosih, se bo pod vplivom Jupitra začel razpletati. Odnosi se bodo razjasnili in takšni tudi ostali, če bodo vsi vpleteni govorili resnico. Poudarjali boste svojo svobodo in neodvisnos­t, česar se lahko partner tudi ustraši, sami pa najbolje veste, koliko je razlogov za preplah. Morda morate samo najti milejši način, kako se izraziti pred njim.

KOZOROG ( 22. dec.–19. jan.) Veliko se vam obeta na poslovnem področju, a se nič nikamor ne premakne, pa čeprav cepetate od nestrpnost­i, ko vas nihče ne vidi. A svojih ambicij ne nameravate skrivati, le ponovno boste uporabili svojo potrpežlji­vost in tako počasi prišli do cilja. V ljubezni boste vroče razpoložen­i, česar ne boste skrivali pred partnerjem, sicer pa se tako ne bo branil.

VODNAR ( 20. jan.–18. feb.) Veliko stvari, veliko projektov vas vleče naprej, vendar ste z eno nogo na zavori, kot bi hoteli, da se stvari ne odvijejo prehitro. Želite si popoln nadzor tam, kjer ga ne morete imeti, zato ga spustite, in prave stvari vas bodo našle same od sebe. Namesto delu se večkrat posvetite ljubezni in si vzemite čas za partnerja, s katerim lahko v teh dneh doživite še veliko lepega.

RIBI ( 19. feb.–20. mar.) Delo, ki se ga lotevate zadnje tedne, vas navdaja z optimizmom in napaja z energijo, poleg tega pa prinaša dobiček. Vsi izzivi ne bodo enako pomembni, vendar boste znali ločiti zrnje od plev in se lotevati tistih, kjer lahko najbolj zablestite. V partnerju imate ta hip najmočnejš­o oporo pa tudi privlačnos­ti, ki vaju vleče skupaj, ne bo videti konca. Intima bo vrhunska!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia