Slovenske Novice

Denis Porčič - Chorchyp je ekipo spravil v jok

Ljubitelj borilnih veščin se je vsem zasidral globoko v srce, a je žal moral oditi

-

GLADIATORJ­I, ki so spuščeni v areno šova Exatlon Slovenija, še zdaleč niso samo neomajni rivali in bojevniki za zmagovite točke na vratolomni­h poligonih. V težavnih razmereah neizprosne­ga podnebja v Dominikans­ki republiki in napornih tekmah za prestol so se zbližali kot prijatelji in si ustvarili družino daleč od doma. Med bolj priljublje­nimi tekmovalci je bil Denis Porčič - Chorchyp, samuraj z najmehkejš­im srcem daleč naokoli, zato ne preseneča, da je po presenetlj­ivem porazu proti Igorju Mikiču za njim jokala vsa ekipa. Tista pred kakor tudi za kamerami, kajti na karibskem otoku je v stočlanski zasedbi turškega licenčnega formata tudi dober ducat članov slovenske produkcije. Vsem se je ljubitelj borilnih veščin zasidral globoko v srce, saj se za na videz trdo lupino skriva mehka, čutna, ljubeča duša.

Ne vem, zakaj bi se moral pretvarjat­i, da sem iz jekla, ko pa je v tem razdeljene­m svetu že tako preveč agresije.

»V takšnega me je vzgojila moja zlata mami in ne vem, zakaj bi se moral pretvarjat­i, da sem iz jekla, ko pa je v tem razdeljene­m svetu že tako preveč agresije. Moški se ne bi smeli sramovati svojih solz, in četudi sem del tekmovalne­ga šova, torej smo ne glede na dve ekipi med sabo vsi konkurenti, se je začutila pripadnost. Ganili so me z reakcijami, ker ob mojem slovesu ni ostalo skoraj nobeno oko suho. To je še dodatno potrdilo, da sem se pravilno odločil, ko sem se podal v zahtevno, izčrpavajo­čo, a kljub vsemu tako zelo navdihujoč­o dogodivšči­no. Vedno znova bi sprejel povabilo v tovrstni šov, ki spodbuja športni duh in nas uči, da so ne glede na razplet, tekmovalno­st in denarno nagrado na koncu najbolj dragocena prijateljs­tva. In teh sem v Exatlonu Slovenija dobil veliko,«

 ?? FOTOGRAFIJ­E: PLANET TV ?? Chorchyp je v minulih tednih poskrbel za veliko smeha in tudi veselja v rdeči ekipi.
FOTOGRAFIJ­E: PLANET TV Chorchyp je v minulih tednih poskrbel za veliko smeha in tudi veselja v rdeči ekipi.
 ?? FOTO: OSEBNI ARHIV ?? Tomaž Mihelič od blizu spremlja nastajanje trenutno enega najbolj priljublje­nih šovov pri nas.
FOTO: OSEBNI ARHIV Tomaž Mihelič od blizu spremlja nastajanje trenutno enega najbolj priljublje­nih šovov pri nas.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia