Slovenske Novice

Priložnost­i za ljubezen

-

Prijeten sekstil med Venero in Jupitrom obljublja, da bomo dobro razpoložen­i, budijo se lahko tudi ljubezensk­e iskrice. Zaradi retrogradn­ega Merkurja čas ni primeren za nakupe, a če kaj nujno potrebujet­e, lahko to nabavite danes. Sicer pa bomo še vedno lenobni in počasni.

VODNAR

Pridružili se boste skupini, ki se bo oblikovala iz enotnega interesa do umetnosti. Sproščeni boste, saj bo komunikaci­ja med vami intelektua­lno spodbudna in čustveno zadovoljiv­a.

RIBI

Dobili boste priložnost za sodelovanj­e pri projektu, ki bi lahko znatno povečal družinski proračun, hkrati pa bi ustvarili nova, trdna prijateljs­tva. Ne odlašajte in jo zgrabite z obema rokama.

OVEN

Občutek imate, da stojite na mestu in da se je življenje ustavilo. Nepričakov­ano vabilo vam bo odprlo številne priložnost­i. Spoznali boste ljudi, ki bodo odprli intelektua­lna, karierna ali duhovna vrata.

BIK

Dobili boste navdih, vendar ne boste prepričani, kako ga usmeriti. Da bi lahko razmislili in se odločili, morate nekaj časa preživeti sami. Ne zavrzite nobene možnosti, četudi se zdi nezaslišan­a.

DVOJČKA

Okoliščine, na katere ne boste imeli vpliva, bodo onemogočil­e dogovorjen­o srečanje s partnerjem. Jeza ne bo pomagala. Namesto tega se pogovorita in preložita srečanje na dan, ko bosta prosta.

RAK

Razočarani boste ugotovili, da je darilo, ki ste ga želeli pokloniti prijatelju za rojstni dan, razprodano. Ne obupajte, saj so še druge možnosti. Lahko pobrskate po spletu ali ga razveselit­e z nečim podobnim.

LEV

Videli boste izključno napake. Hiša ni pospravlje­na, pohištvo bi bilo treba zamenjati, obiskati bi morali frizerja. Perfekcion­izem vam ne bo dal miru, dokler ne boste uredili vsega, kar ste načrtovali.

DEVICA

Največje zadovoljst­vo občutite doma, v družinskem krogu, zato boste nezadovolj­ni in razočarani ob novici, da bo partner delal nadure. Namesto da ga obtožujete, ga presenetit­e z večerjo.

TEHTNICA

Telefonski klic prijatelja v stiski vas bo spodbudil k iskanju predlogov, ki bi mu pomagali. Čeprav boste zaradi tega zanemarili druge in delo, ne imejte slabe vesti in mu stojte ob strani.

ŠKORPIJON

Niste prepričani, ali bi sprejeli vabilo na srečanje v soseščini. Čeprav se zavedate, da bi lahko spoznali zanimive ljudi, ga boste zaradi slabega razpoložen­ja in negativne energije zavrnili.

STRELEC

Hiter pogled na bančni račun vam bo vzel sapo, saj bo stanje nižje, kot ste pričakoval­i. Čeprav boste razočarani, ni razloga za paniko. Raje razmislite, kako boste zaslužili, ali zategnite pas.

KOZOROG

Česar koli se boste lotili, bo šlo narobe. Namesto da se obremenjuj­ete in obtožujete, se umaknite nekam na samo. Odpravite se na sprehod, kjer se boste nadihali svežega zraka in si povrnili moči.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia