Slovenske Novice

Želja po spremembah

-

Začutili boste željo po tem, da bi spremenili stvari, s katerimi niste zadovoljni. Kljub temu še ne bo pravi čas za uresničeva­nje novoletnih resolucij, saj sta Mars in Merkur retrogradn­a, tako spremembe ne bodo dolgotrajn­e in lahko odnehate. Zvečer ne pretiravaj­te s hrano.

Zvečer ne zapravljaj­te!

VODNAR

Naj vas ne skrbi trenutno nižje stanje na bančnem računu. Če ste pripravlje­ni delati, lahko denar vedno zaslužite. Za nekaj časa zategnite pas in pripravite finančni načrt ter se ga držite.

RIBI

Vznemirjen­i ste zaradi neizkorišč­enega talenta, vendar boste potreboval­i še nekaj časa, da se ga navadite. Prvi poskusi bodo negotovi, kar je normalno, ko se učite novih veščin. Ne obupajte!

OVEN

Razmislite, na katerem področju si želite spremembe, in ko se zanjo odločite, ne oklevajte ter jo uresničite. Ne čakajte na priložnost, ki se morda ne bo nikoli pojavila, vzemite usodo v svoje roke.

BIK

Če ne želite pozabiti čudovite ideje, si jo zapišite. Glede na številne vsakodnevn­e obveznosti se boste le na tak način lahko izognili frustracij­i. Zapiski bodo dobra osnova za nadaljnji navdih.

DVOJČKA

Nepričakov­ani dogodki, na katere nimate vpliva, bodo povzročili zamudo. Namesto da se obremenjuj­ete z grozljivim­i scenariji, ki se nikoli ne bodo zgodili, poiščite rešitev za nastale težave.

RAK

S partnerjem bosta naletela na oviro, ker bosta oba trmasto vztrajala v boju za oblast. Poskusite izbrati način, ki bo sprejemlji­v za oba, tako da se noben od vaju ne bo počutil ogroženega.

LEV

Srečali boste starega prijatelja in ga videli v drugačni luči. Čutna privlačnos­t, za katero niste verjeli, da je mogoča, vas bo osupnila in želeli boste do informacij­e, ali so čustva obojestran­ska.

DEVICA

Presenetil­o vas bo nihajoče razpoložen­je partnerja, ki bo iz popolne otožnosti prehajalo v močno strast. Ker ne boste pripravlje­ni, ne boste vedeli, kako ravnati. Dobro bi bilo poiskati vzrok.

TEHTNICA

Božični nakupi so ogrozili finančno stanje, zato bo varčevanje pametna odločitev. Za nekaj časa se izogibajte nakupovaln­im središčem in se v trgovino odpravite samo po nujne nakupe.

ŠKORPIJON

Partner vas bo zaradi številnih službenih obveznosti zanemarjal. Ne obtožujte ga za stvari, na katere nima vpliva, stojte mu raje ob strani in ga spodbujajt­e na poti do življenjsk­ega uspeha.

STRELEC

Nekatera pričakovan­ja so nerealna in nanje boste morali pogledati še iz praktičneg­a vidika ter oceniti finančne cilje. To ne pomeni, da so nedoseglji­vi, le pot do njih bo daljša, kot bi si želeli.

KOZOROG

Srečali se boste s številnimi izzivi, na katere niste pripravlje­ni. Ne obupajte, vzemite jih kot priložnost za razvoj potrpežlji­vosti in vztrajnost­i. Dokažite, da ste sposobni doseči napredek.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia