Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Nič vas ne bo ustavilo na poslovni poti. Odločeni ste, da ves svet izve za vas in vaše sposobnost­i, zato boste tekmovalni, vztrajni in neomajno strastni. O uspehu ne gre dvomiti, a pretirana ambiciozno­st lahko privede do napetosti znotraj doma, saj vas bodo domači zelo pogrešali. Dali boste vedeti, da ste tu, ko je nujno, sicer ne boste popuščali.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Novi napori, katerih razsežnost­i se še ne zavedate prav dobro, vam že legajo na ramena, medtem ko si še niste čisto opomogli od preteklih bitk. Vso jezo in zamere boste poskušali skriti in obrzdati, vendar lahko kopičenje pripelje le do tega, da boste izbruhnili. Ravnajte s seboj bolj nežno, dovolite partnerju, da vsaj za hip odpihne skrbi iz vaše glave.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Še vedno večino vaše pozornosti pobere delo, za ljudi je ostane bolj malo, pa še takrat čakate, da bo partner tisti, ki se bo zganil in vam poskušal ugajati. Veste, da takšna igra ni najbolj pravična, a trenutno je svoboda tisto, kar najbolj potrebujet­e. Če partner lahko to razume, ste na konju, in mu boste počasi, nato pa z veliko vnemo vračali naklonjeno­st.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Stara čustvena zamera, ki je niste predelali, bo znova zaskelela, priznati si boste morali, da kljub vsemu trudu korakate na mestu ali celo proti sebi. Ne morete zatreti vseh čustev, počasi, a temeljito bo treba obračunati z njimi, tudi če so boleča. Nato boste lahko zgradili nov svet, novo vesolje, v katerem bo prostor samo za nekoga, ki si ga res želite.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Veliko boste dali na zunanjost in vtis, ki ga napravite na druge, poskrbeli boste, da boste v vseh situacijah videti popolni, nastopali boste. Svoja prava čustva boste skrivali, ker se vam ne zdijo primerna; hkrati se boste imeli v dvoje dovolj lepo, da boste pozabljali na svoje prave potrebe, dokler vas ne bo minilo potrpljenj­e. Spremembe prihajajo, počasi, a zanesljivo.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Od nekdaj imate potrebo po redu v odnosih, zdaj pa boste izbirali le še družbo ljudi, ki vam kaj pomenijo in lahko kaj doprinesej­o k vašemu razvoju. Strastno se boste posvetili ljudem, ki jih imate najraje, največ energije pa boste vlagali v partnerstv­o, kjer boste okrepili temelje. Občasno se boste zatekli v samoto, kjer boste poiskali odgovore, ki jih ni med ljudmi.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Konec tedna namenite razvajanju duše in telesa, naj za vas poskrbijo drugi, zlasti partner. Nič ne boste imeli proti veseli družbi prijatelje­v, s katerimi se boste zabavali, a ko vam bo partner popihal na dušo, jo boste ucrvli stran v dvoje. V začetku tedna vas morda čaka nekaj finančnih težav, ki jih boste reševali skupaj s partnerjem ali zanj.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Delo in družina bosta na prvem mestu, trudili se boste, da bi svojim ponudili le najboljše, naj gre za materialno ali čustveno. Partnerja boste pripravlje­ni razvajati, tudi če vas to stane nekaj živcev, tokrat to ne bo pomembno, več bo vreden nasmešek na obrazu. Stvari se bodo pomikale na bolje, več boste dajali, več boste dobivali v zameno.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Finančne spremembe vas bodo primorale, da na denar pogledate bolj resno in poskušate z njim ravnati gospodarno. Drugače povedano, izogibali se boste zapravljan­ju, kar vam bo šlo enkrat bolj, drugič manj od rok. Prihajajo nove poslovne priložnost­i, zaradi katerih boste lahko bolj sproščeno zadihali in se začeli prepuščati tudi ljubezni.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Partnerja si močno želite in uživate, ko sta skupaj, čeprav si morate priznati, da se ves čas ne strinjate z njim. To niso globoke razlike, a dovolj zoprne, da vas zmotijo in da si želite vzpostavit­i harmonijo, kar vam ne uspeva vedno. Zato pa se toliko bolje znajdete, ko vas vodi le strast in pozabite, da morate biti popolni. Naj vam ti podvigi uspejo vsak dan.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Stres, ki ga prinaša vsakodnevn­a bitka za preživetje, vam bo vzel nekaj dobre volje, ne pa tudi poguma, da ne bi izpeljali vsega, kar ste si zamislili. Idej, kako zaslužiti, ne bo malo, a ne bodo se uresničile čez noč, zato se boste urili v potrpljenj­u. V koristnem boste našli tudi veliko lepega in čustva delili s partnerjem, kot jih že dolgo niste.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Z vsemi močmi ste svoje življenje spravili v red, a ne mislite počivati. Želeli si boste globljih odnosov z najbližjim­i, več pozornosti, zabave in več romantike, kar se tiče partnerja. Sprva boste to željo kazali nežno in obotavljiv­o, a boste zaradi vpliva Marsa, ki se se bo obrnil direktno, postopoma vedno bolj odločni in zahtevni. Veliko se pogovarjaj­te.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia