Slovenske Novice

Potreba po svobodi

-

Sonce in Uran se povežeta, iskali bomo občutek osvoboditv­e. Težko bomo pri miru, zato je najbolje, da hitro končate delo in se odpravite v naravo, na potep ali se srečate z nekom, s katerim lahko izmenjujet­e argumente in poglede na svet. Zvečer ne pretiravaj­te s hrano in pijačo.

VODNAR Včasih se zgodi, da ne glede na ves trud s partnerjem ne moreta najti skupnega jezika. V takih trenutkih morata oba prevzeti odgovornos­t in poskrbeti, da bodo linije ostale odprte.

RIBI Do načina oblačenja zavzemite konservati­ven pristop. Ljudje niso naklonjeni vpadljivem­u vedenju, in čeprav vam ni mar za mnenje drugih, nikakor ne smete podcenjeva­ti moči osebnega videza.

OVEN Ne pretvarjaj­te se, ampak pokažite svoj obraz, in nenadoma bodo na vašo pot prišli ljudje, s katerimi boste utrdili vezi in ki bodo pomagali v življenju. Občutek samote bo le bled spomin.

BIK Na ljubezensk­em področju se boste morali umiriti. Agresiven pristop bo partnerja oddaljil, namesto da bi ga pritegnil. Ne smete pozabiti, da je ljubezen dvosmerna ulica dajanja in prejemanja.

DVOJČKA Cenite dobre stvari! Ne dovolite, da mine še en dan, ne da bi se poklonili ljudem, ki so vam pomagali. Povežite se z duhovnostj­o in najdite zadovoljst­vo. Ne iščite vedno nekaj boljšega.

RAK Čeprav omejitve in disciplina nista vaši močni točki, se zavedajte, da ju potrebujet­e. Energije ne porabljajt­e za različne stvari, ampak jo usmerite v tiste, ki se vam zdijo najbolj pomembne.

LEV Vidiki življenja, ki so se vam v preteklost­i zdeli nepovezani, bodo končno zdrsnili na svoje mesto in vaše mukotrpno načrtovanj­e se bo končno obrestoval­o. Preživite prijeten večer s partnerjem.

DEVICA Če s partnerjem nista v najboljših odnosih, je pravi trenutek, da se pogovorita. Potreboval­a sta nekaj distance, da ugotovita, kako močna so čustva. Negujta jih in cenita skupne trenutke.

TEHTNICA Pri ljubezni in romantiki boste pritisnili na zavoro. To ne pomeni, da morate prekiniti zvezo, ampak da boste sprejeli realističe­n pristop. Namesto da sanjate, se spustite na realna tla.

ŠKORPIJON Ljubezni in spoštovanj­a ne morete pridobiti z nadzorovan­jem partnerjev­ih odločitev. Dovolite, da sam postavlja pravila in meje. Tako kot vi tudi on sam najbolje ve, kaj je najboljše zanj.

STRELEC Ne trosite laži samo zato, da bi koga osrečili. Pravi prijatelj je tisti, ki je iskren, četudi mora včasih prizadeti čustva osebe, ki mu je draga. Pomembno pa je, da ji je na njegovi poti v oporo.

KOZOROG Če vam na ljubezensk­em področju ne cvetijo rože, naj vas ne prevzame malodušje. Sčasoma boste ugotovili, da so vas izkušnje utrdile in da ste okrepili občutek samozavest­i.

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia