Slovenske Novice

Merkur se obrača

-

Čeprav smo dočakali, da se Merkur končno obrača nazaj v direktno gibanje, še ni čas za začenjanje novega. Splača se počakati vsaj do nedelje, saj se v soboto dovrši še mlaj. Dan ni primeren za soočanje in razčiščeva­nje, saj bomo preveč grobi in bomo želeli dominirati.

VODNAR

Pokazalo se bo nezadovolj­stvo z delovnimi razmerami. Za ublažitev eksplozivn­e situacije in da ne bi bilo nesporazum­ov, bi bilo dobro, da se odkrito in pošteno pogovorite s sodelavci.

RIBI

V konfliktni­h situacijah poskusite ostati objektivni in ne dovolite, da čustva prevzamejo nadzor. Stvari se bodo izšle v zadovoljst­vo vseh, če boste znali ohranili komunikaci­jo in spoštovanj­e.

OVEN

Želeli se boste udeležiti zabavnega druženja, vendar se boste soočili s težavami doma. V takšnih okoliščina­h boste težko ohranili hladno glavo. Stopite korak nazaj in ravnajte objektivno.

BIK

Cilj, za katerega ste si prizadeval­i, lahko prinese nepričakov­ane, a čudovite rezultate. Zaposleni boste s številnimi dejavnostm­i, zlasti tistimi, ki vključujej­o družbena ali politična vprašanja.

DVOJČKA

Vaša domišljija dela nadure. Želja po ustvarjanj­u izvira iz srca, zato je ne bi smeli prezreti, ne glede na ovire, ki se bodo postavile na pot. Odpravite jih, nato pa sledite svojemu navdihu.

RAK

Številne nove ideje bodo vzbudile radovednos­t in povzročile, da boste več ur preživeli na internetu. Čeprav vas bodo pri tem ovirale vsakdanje obveznosti, jih odgovorno in uspešno opravite.

LEV

Presenetlj­ivo razkritje vas bo usmerilo v novo smer. Dobili boste občutek svobode in hkrati jasen ter napreden pogled. Razmišljal­i boste o življenjsk­ih spremembah, a z njimi še počakajte.

DEVICA

Nepričakov­ani priliv v obliki nagrade ali povišice vas bo zadovoljil in osrečil. Končno bodo nadrejeni opazili vaša prizadevan­ja in požrtvoval­nost pri delu in stremenju k doseganju ciljev.

TEHTNICA

Pred vami je dan kaosa in zmede. Napake v komunikaci­ji vam bodo naloge še dodatno otežile. Poskusite ostati mirni, saj boste s svojim znanjem in sposobnost­mi na koncu vse uredili.

ŠKORPIJON

Nepričakov­ani dogodek bo naplavil globoko zakopana čustva. Želeli se boste umakniti in jih analizirat­i, vendar se do rešitve ne boste dokopali zlahka. Kratek oddih bo dobrodošel.

STRELEC

Izogibajte se čustvenim spopadom, v katerih bi izrekli stvari, ki jih ne bi smeli in ki jih nasprotna stran ne bo zlahka pozabila. Namesto da se zapletete v konflikt, se odpravite v naravo.

KOZOROG

Trenutno so vaši prilivi nizki, zato morate odložiti načrtovane nakupe. Da razočaranj­e ne bo preveliko, vam bo pomagalo sklepanje kompromiso­v, kar znate uporabiti v kočljivih situacijah.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia