Slovenske Novice

Zmedeno jutro, prijeten večer

-

Do večera bo Luna še v pasivnih ribah, utrujeni bomo čustveni, nerealni in počasni. Zjutraj se poveže z Neptunom, tako bo več zmede in napak. Takrat si ne organizira­jte pomembnih projektov. Popoldne bomo bolj odločni, zvečer, ko Luna malo pred 20. uro vstopi v ovna, pa energični.

Zvečer bo čas za druženje.

VODNAR

Svojo energijo usmerite v projekte, ki zahtevajo intelekt. Energije bo prihajala v valovih, zato jo je pametno uporabiti, ko jo imate, in počivati, ko je nimate. Pomembno si je kdaj vzeti odmor.

RIBI

V vašem življenju so se pojavile težave, zaradi katerih težko najdete mir. Ker je vzrok vaš partner, mu ne morete zaupati, zato je najbolje, da nekaj časa preživite sami. Ne jezite se, cenite ta čas!

OVEN

Če se ne morete odzvati na prošnje drugih, se s tem ne obremenjuj­te. Pomembno je, da ste zvesti sebi. Niste odgovorni za počutje drugih, sploh če ne veste, na kakšen način bi pomagali.

BIK

Ne bodite presenečen­i, če bodo trenja posledica nasprotujo­čih si pogledov. Ljudje radi napihnejo stvari, saj so prepričani o svojem prav. Morda bi morali takšno situacijo vzeti kot produktivn­o.

DVOJČKA

Nikoli ne veste, na koga boste naleteli, ko zapustite dom, zato bodite previdni. Ljudje so občutljivi, če jih ne opazite, in bi to lahko zamerili. Bodite prijazni in spoštljivi do vseh, ki jih poznate.

RAK

Zaljubljen­i ste tako, da ne morete delovati. Čeprav se počutite nebeško, je lahko hkrati izčrpavajo­če. Več ur bi lahko premišljev­ali o svojih dejanjih, da ne bi bila v nasprotju z željami partnerja.

LEV

Ob koncu dneva želite biti zadovoljni s sabo. Pomislite na to, ko vas bo zamikal nesramen komentar. Ena stran bo racionaliz­irala dejanje, druga prezirala. Poglejte obe, ne le tiste, ki vam ugaja.

DEVICA

Doseženi uspeh bo s sabo prinesel občutek sreče, za katerega boste hvaležni. Bodite previdni, da praznovanj­e ne bo preveč napolnilo želodca. Utrujeni se boste težko lotili novih podvigov.

TEHTNICA

Ne skačite drugim v besedo, saj si lahko njihove izjave pomotoma napačno razlagate. Osredotoči­te se na lastne misli in pokažite spoštovanj­e, tako da utišate glasove v svoji glavi.

ŠKORPIJON

Vaša ustvarjaln­ost je neizmerna, a zdi se, da obstaja ovira. Nekdo očitno ne želi, da nadaljujet­e po začrtani poti. Ne dovolite, da kdor koli ali kar koli vodi predstavo, ki ste jo spisali vi!

STRELEC

V ljubezni bi lahko naleteli na težave, saj partner nima realističn­ega pristopa k trenutni situaciji. Dogaja se igra moči, v kateri nekdo sprejema odločitve, ne da bi upošteval čustva drugega.

KOZOROG

V službi je popolni kaos. S sodelavci se ne strinjate glede tega, kaj bi bilo treba storiti, na drugi strani pa nadrejeni postavljaj­o neobvladlj­ive zahteve. Ustavite se in poiščite izhod iz kaosa.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia