Slovenske Novice

Venera v ribah

-

Če smo doslej iskali svobodo in neodvisnos­t, nas bo Venera v ribah zmehčala, želeli se bomo čustveno povezati s partnerjem. Koristno jo lahko izkoristij­o umetniki, saj jim bo prinesla uspeh, in vsi, ki se ukvarjajo z duhovnostj­o. Najbolj zbrani in disciplini­rani bomo okoli 16. ure.

Podaljšajt­e delo, končajte odprte zadeve.

VODNAR

Občutite strah in zdi se, da vas nevidna vrv zadržuje, da bi se približali ljudem. Greste skozi obdobje, ki je tesno povezano s preteklost­jo. Preganja vas propadla zveza in meče senco na sedanjo ljubezen.

RIBI

Ne upoštevajt­e nasvetov prijatelja, ki pametuje glede naložb. Sledenje navodilom nekompeten­tne osebe se lahko izkaže za katastrofa­lno. Če želite oplemeniti­ti premoženje, se posvetujte s strokovnja­kom.

OVEN

Zadržujte se doma, saj bi vam lahko potovanja povzročala težave. Brez slabe vesti se prepustite lenarjenju. Končno si lahko privoščite oddih, preberete dobro knjigo ali pripravite romantično večerjo.

BIK

V tem neprodukti­vnem obdobju ne sprejemajt­e nobenih pomembnih odločitev o svoji prihodnost­i. Če bo kdo predlagal hiter zaslužek, pritisnite na zavoro. Preden sprejmete odločitev, stvari raziščite!

DVOJČKA

Napaka pri finančnih zadevah je pustila neprijetne posledice in zdaj morate izkoristit­i vse sposobnost­i, da jo odpravite. V pomoč vam bosta dobro poznavanje sodobne tehnologij­e in trezna glava.

RAK

Spremeniti boste želeli družbene vrednote, ki ovirajo odnose. Potem ko ste sami premagali tovrstne ovire in opazovali, kako se drugi borijo z njimi, ste se odločili, da je čas, da jih odpravite enkrat za vselej.

LEV

Čustva skrivate globoko v sebi, skrita pred drugimi. Vendar bi nekomu morali zaupati svoje najgloblje skrivnosti. Verjetno bi se morali s partnerjem odkrito pogovoriti, kaj pričakujet­e od vajinega razmerja.

DEVICA

Pred vami je naporen in energijsko negativen dan, zato se, če je to mogoče, zadržujte v domačem okolju. Pospravite po hiši ali se lotite ročnih spretnosti. To vas bo sprostilo in vam povrnilo energijo.

TEHTNICA

Doma ste odkrili nevarnosti, ki jih je treba odpraviti. Med družinskim­i člani raste napetost, posledica katere so glasni prepiri. Ne zapravljaj­te časa s posredovan­jem; pustite, da jih rešijo sami.

ŠKORPIJON

Možno je, da spremembe, ki ste jih doživeli v zadnjem času, še niso dokončane, in težko se boste zadržali, da ne bi pobegnili. Vaše vnovično rojstvo po popolno šele, ko boste jasno opredelili svoje želje.

STRELEC

Končno boste spoznali, da ni zdravo, če življenje živite tako, kot vam narekuje partner. Spoznali boste, da dajete več, kot dobite, in da vam to jemlje energijo. Bodite sebični in končno storite nekaj zase!

KOZOROG

Denarne zadeve se bodo obrnile na slabše in uporabiti boste morali pridobljen­o znanje in izkušnje, da jih znova uredite. Če imate opravka s trmastimi, prepirljiv­imi ljudmi, ostanite mirni in zbrani.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia