Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Nepričakov­ano ste prejeli več denarja in lahko bi ga pametno naložili. Morda v izobraževa­nje, nakup nepremični­ne ali početje nečesa, kar si močno želite. Poskrbite, da ga ne boste neustrezno zapravili.

RIBI

Ste izjemno karizmatič­ni in z lahkoto sklepate nova prijateljs­tva. Sprejmite vabilo na zabavo. Spoznali bi lahko nekoga, ki živi daleč proč in ki vas bo povabil, da ga obiščete. Čudovita priložnost za potovanje.

OVEN

Zaradi talenta in vestne delovne etike ste si prislužili občudovanj­e in spoštovanj­e. Drugi gledajo na vas kot na nekoga, ki mu svet leži pod nogami, zato ne dvomite o sebi in bodite ponosni na dosežke.

BIK

Prijatelj vas bo prosil, da podprete enega od njegovih ciljev. Pri tem se ne bo zadovoljil samo z donacijo, ampak bo pričakoval vašo neposredno podporo. Čeprav boste v dvomih, boste kmalu uživali.

DVOJČKA

Čakajo vas ugodne ponudbe in stabilizac­ija na finančnem področju. Sprejmite jih! Bodite vztrajni in ne obupajte, ko na mizo dobite nov projekt, saj se odlična priložnost ne bo kmalu ponovila.

RAK

Prejete informacij­e nakazujejo, v katero smer nadaljevat­i, vendar še vedno ni povsem jasno, kaj je končni cilj. Sprejmite izziv in pustite, da čas prinese odgovore na vprašanja, ki vas trenutno zanimajo.

LEV

Ste ambiciozni in težite k uresničitv­i velikih načrtov, pozabljate pa, da se uspeh zgodi šele, ko je čas za to. Zato ne prehitevaj­te dogodkov, ampak raje odgovorno stopajte korak za korakom.

DEVICA

Pogajanja o morebitnem sodelovanj­u s tujino odpirajo lepe priložnost­i in obeta se vam daljše potovanje v tujino, kjer boste izpopolnje­vali poslovne obveznosti. Izkoristit­e odlično priložnost!

TEHTNICA

Čeprav se zavedate težkega finančnega položaja, vas to ne ovira, da ne bi uporabili svoje analitične sposobnost­i in nekaj denarja namenili za drobne užitke, ki jih boste delili z dragimi ljudmi.

ŠKORPIJON

Prostega časa si ne znate organizira­ti na pravi način. Pasivnost lahko nekomu polni baterije, za vas pa je vir velike napetosti, ki grozi, da se bo, če se je ne znebite, spremenila v agresijo.

STRELEC

Pobeg od realnosti je najlažji, ko se osredotoča­te na tuje življenje in travme. Čeprav imate občutek, da ste na misiji reševanja bližnje osebe, se v resnici izogibate soočenju s svojimi težavami.

KOZOROG

Motijo vas neurejeni odnosi s prijatelje­m, ki jih ni lahko rešiti, saj ste nanj vezani z življenjsk­imi okoliščina­mi, na katere nimate vpliva. Ne preostane vam drugega, kot da se odkrito pogovorite.

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia