Slovenske Novice

Ljubezen in zadovoljst­vo

-

Luna v raku nas bo naredila sočutne, usmerjene v bližnje, dom in družino, tako bomo hitro opravili obveznosti in šli prej iz službe. Zjutraj lahko dramatizir­amo in pretiravam­o, okoli 13. ure je čas za zmenek ali kosilo s simpatijo ali partnerjem. Lahko se odpravite po nakupih.

Pojdite po nakupih in k frizerju.

VODNAR

Čeprav niste vprašali za mnenje, vam sodelavci govorijo, kaj početi. Če se ne boste uprli, boste kmalu začeli vleči poteze, ki niso vaše. Ne razmišljaj­te s tujo glavo, ker imate dovolj znanja.

RIBI

Po dolgem premoru se končno vračate v staro formo. Čeprav ste zmedeni zaradi številnih novosti, ne smete izgubiti upanja. V prihodnjih dneh se boste bolj spraševali o motivih kot kaj konkretneg­a.

OVEN

Dolgovi iz preteklost­i prihajajo na plan. Prejeli boste opozorilo, ki vas bo razburilo. Preden vas zagrabi panika, pripravite načrt za izhod iz zagate. S poštenimi nameni boste veliko dosegli.

BIK

Popolnoma ste osredotoče­ni na situacijo znotraj družine. Približuje­te se vrhuncu in na koncu boste presenečen­i, kako preprosta in ugodna je rešitev. Po številnih izzivih je pred vami veliko olajšanje.

DVOJČKA

Pričakujet­e, da boste začeli izvajati načrte, ki ste si jih postavili, vendar se ne obetajo večje spremembe, le nekaj tujih izkušenj vam bo dalo misliti, ali je izbrana pot za vas najugodnej­ša.

RAK

Zapletli ste se v začarani krog, in čeprav imate rešitev pred nosom, je ne vidite, ker se trmasto oklepate zgodbe, ki opravičuje blokado, v kateri ste se znašli. Ne prelagajte odgovornos­ti na druge.

LEV

Doma in v službi se ne dogaja nič razburljiv­ega. Dan je enak dnevu, vi pa si želite izzivov. Ne obupajte, letargija je minljiva. Kmalu se bodo stvari obrnile in življenje bo spet postalo živahno.

DEVICA

Preveč se ženete z delom in utrujenost že kaže svoje zobe. Vsakodnevn­a opravila zahtevajo od vas več truda kot običajno, zaradi pomanjkanj­a spanja vam pada zbranost. Čaka vas fiasko.

TEHTNICA

Ker ignorirate finančne težave, vas v prihodnost­i čaka neprijetno presenečen­je. Prejeli boste obvestilo o zapadli obveznosti, na katero ste pozabili. Preden jo poravnate, preverite, da ni napake.

ŠKORPIJON

Življenje ste si organizira­li tako, da je samo vam jasno, kaj počnete. S tem ste se izpostavil­i kritikam. Ker niste razpoložen­i za prepričeva­nja in izčrpavajo­če pogovore, boste težko našli rešitev.

STRELEC

Planirajte svoj prosti čas, vendar ne zanemarite dejstva, da ste del življenja nekoga, ki ob vas trpi, če se odločate sebično in v okviru lastnih interesov. Če si želite ohraniti mir, se posvetujte.

KOZOROG

Večer prinaša dogodek, ki vas bo z dinamiko potegnil v tempo, v katerem boste ponovno uživali v središču pozornosti. Na poti domov bodite previdni in se zavedajte, da niste nedotaklji­vi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia