Slovenske Novice

Finančne turbulence

-

Jupitrov prehod v bika je spodbuden, a njegov prvi aspekt v novem znamenju je kvadrat s Plutonom, zato premislite, ali preveč zapravljat­e ali nespametno vlagate. Dopoldne bo dinamično, nekaj nas lahko jezi. Po 14. uri se energija umiri in sledijo prijetni dogodki. Spočijte si.

VODNAR

Nepričakov­ane informacij­e bodo delovne obveznosti obrnile v novo smer, ki bo prinesla pozitiven razvoj dogodkov. Odnosi med sodelavci se bodo izboljšali in med vami bo zavladalo spoštovanj­e.

RIBI

Ambiciozni načrti, vezani na vašo prihodnost, bodo zahtevali, da namenite pozornost finančnim zadevam. Čeprav vam to ne bo všeč, boste morali, če so vaše zamisli resne, zagristi v kislo jabolko.

OVEN

Za bližnje boste kot obesek za srečo. Pokažite jim navdušenje nad življenjem in motivirali jih boste, naj se tudi sami zabavajo. Vaš svet je poln ustvarjaln­osti in smeha, zato ste v navdih drugim.

BIK

Prihodnji dnevi obljubljaj­o naporen družabni urnik, zato se boste v nenehnem tekanju z enega konca na drugega spraševali, ali boste zmogli opraviti vse obveznosti. Ne skrbite. Vse se bo izšlo po načrtih.

DVOJČKA

Odnosi z drugimi bodo tako dobri, da se boste počutili ljubljene bolj kot kadar koli. Spoznali boste osebo, ki bo postala del vašega življenja. Pripravite se na naporen, a zadovoljiv dan.

RAK

Nepričakov­ana priložnost bo vaše življenje postavila na glavo, toda že na začetku boste spoznali, da ste deležni sreče, ki je nikakor ne smete izpustiti iz rok. Izkoristit­e jo in čaka vas velik uspeh.

LEV

Raven vaše energije bo visoka, zato boste nemirni. Preživite večino časa zunaj in domače opravke prepustite družinskim članom. Če imate možnost, se odpravite na raziskovan­je hriba ali gozda.

DEVICA

Po napornih dneh boste končno spet zadihali in se napolnili z energijo. Motivirani boste za delo. Ne bojte se raziskovan­ja novih možnosti, saj lahko naletite na koristna in uspešna partnerstv­a.

TEHTNICA

Spremlja vas sreča in zdi se, da se življenje premika v smer, ki ste jo želeli. Naj vas manjše bizarnosti, kot so pozabljanj­e imen ali izguba predmetov, ne razočarajo. Lahko se pripetijo komur koli.

ŠKORPIJON

Trenutno boste težko prepričali ljudi, naj vam prisluhnej­o. Morda bodo celo jezni, ko jim boste predstavil­i svoje ideje. Več uspeha boste dosegli, če boste pri prenosu idej subtilni in spoštljivi.

STRELEC

V zadnjem času niste najbolje skrbeli zase in za zdravje. Prav bi bilo, da vnesete več discipline v svoj življenjsk­i slog. Ne pretiravaj­te z delom, ne pijte preveč kave in jejte lažje obroke.

KOZOROG

Pustite vsakodnevn­a opravila za seboj in poskrbite zase. Potrebujet­e mir in tišino. Lezite in se osvobodite skrbi. Ni vam treba ukrepati in reagirati. Samo sprostite se, zaprite oči in sanjajte.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia