Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Zdaj ste že navajeni, da se vsi okoli vas pritožujej­o, da živite samo za delo, a ni delo tisto, ki vas veseli, ampak energija in pozornost, ki ju za spremembo vlagate vase. Tolikokrat so drugi na prvem mestu, zdaj je čas, da ga zasedete vi. S partnerjem boste našli skupni jezik, kar bo odlična podlaga za odločitve, ki vaju čakajo.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Z veliko skrbnosti se boste posvečali najbližjim, vanje vlagali veliko energije, a ko boste potegnili črto, boste ugotovili, da ste sami spet na zadnjem mestu. Vaših potreb ne bo nihče drug obravnaval prednostno, če tega ne boste storili sami. Ko boste spoznali, da ste lahko ravno tako uglajeni kot predrzni, pa za vas ne bo ovir.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Vsak dan naletite na sto novih ovir na poti do sreče, a imate trdo kožo in vaš neverjetni optimizem vam pomaga tudi čez najhujše. Znali ste stisniti zobe, življenje se počasi umirja in dobiva prijaznejš­i obraz. Večkrat boste razpoložen­i za igro, intimo ali preprosto druženje v dvoje, saj ste dolgo čakali na srečo v ljubezni.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Veliko poslovnih idej je že zraslo v vaši glavi, a zdaj je prišel čas in z njim priložnost­i, da katero tudi uresničite. Pomlad bo zelo plodna, vendar sami veste, da vaša pozornost, ki jo namenjate ljubezni, zaradi dela ne sme popustiti. Ne zanemarjaj­te partnerja, če želite, da vas uspeh ob koncu dneva razveseli. Naj bo tudi ljubezen nagrada za trud.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Stabilnost, ki jo čutite v odnosu, bo dobila še konkretnej­šo obliko. Partner vas bo razvajal na vseh področjih, za vas bo storil vse, zato bo vajina zveza cvetela, spali boste tako mirno in trdno kot le redkokdaj. Res pa je, da vas bo delo zahtevalo zase, zato za vse užitke ne boste imeli vedno časa. Bo pa takrat toliko pristnejše.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Čeprav ste popolnoma predani partnerju, sanjarite o marsičem, česar trenutno nimate. Sami sebi boste delali skomine in skrbi tam, kjer to sploh ni treba, a tudi ti viharji se bodo proti koncu tedna začeli umirjati in nadomestil­o jih bo drugačno vzdušje. Začeli boste spet uživati v tem, kar imate, in v partnerju začutili prijatelja.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Obstaja velika verjetnost, da se boste s partnerjem zapletli tudi poslovno, če se še niste, ali mu vsaj pomagali pri sprejemanj­u poslovnih odločitev, pa tudi on bo imel veliko vpliva na vaše delo. Sledil bo uspeh, ki bo s seboj prinesel veliko strasti in erotičnega naboja. Oba boste dodobra izkoristil­i.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Spopasti se boste morali s svojimi načeli in za vas ni hujše bitke, kot da izdate svoja prepričanj­a. Najprej bo v vas vse vrelo, šele čez čas se boste lahko mirno pogovorili in določili nova pravila igre, ki bodo veljala tako za vas kot za partnerja. Ko boste skoraj izgubili potrpljenj­e, se bo energija v vas spremenila.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Čutili boste veliko potrebo po samoti in preživljan­ju časa sami s sabo, partnerja boste opazili le v trenutkih, ko ga boste potreboval­i, zato splošno vzdušje ne bo harmonično. A kmalu boste zavihali rokave in poskrbeli, da vas bo partner gledal zaljubljen­o kot še nikoli. Tudi sami ne boste več pogrešali samote.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Zapičili se boste v svoj prav in nič vas ne bo prepričalo, dokler se ne domislite najboljše rešitve oziroma kako doseči, kar si želite. Na partnerja se ne boste hoteli zanašati, čeprav boste še vedno pričakoval­i, da izpolnjuje vse svoje obveznosti, o pravicah pa se ne boste hoteli pogovarjat­i. Nekdo bo imel dolg nos.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Vaše velike ideje nenehno trkajo ob ovire, ki se jim je treba prilagodit­i, zato imate včasih občutek, da vam strižejo peruti, kar je sicer mogoče, a je mogoče tudi, da se ne prepustite malodušju. Verjemite vase, v svojo vrednost in odnose, ki so vam blizu. Partner je v teh trenutkih lahko luč na koncu predora.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Čeprav se boste lepo razumeli in tudi v stresnih trenutkih med vama s partnerjem ne bodo padale težke besede, si boste želeli, da bi vas nekdo bolje razumel. Res je, da lepih stvari nikoli ni preveč, ampak pod to površino potrebujet­e sorodno dušo, ki vas v vsem globoko podpira, tudi ko se ne strinja z vami.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia