Slovenske Novice

Ustvarjaln­i navdih

-

Ves dan bomo počasni in lenobni ter iskali užitke, razvajanje, saj je Luna v biku. Dopoldne se poveže z Venero, čas je za nakupe in zmenke. Sonce v sekstilu z Neptunom bo povečalo intuicijo, ustvarjaln­ost in željo po ukvarjanju z duhovnostj­o, a nas vodilo stran od konkretneg­a dela.

Vzemite si čas zase.

VODNAR

Napeti odnosi z nadrejenim­i in slabo vzdušje na delovnem mestu bodo vplivali na ljudi, s katerimi boste načrtovali samostojen posel. Če boste zbrali predane strokovnja­ke, je uspeh zagotovlje­n.

RIBI

Izrazila se bo vaša občutljivo­st. Obremenjuj­ete se z mnenjem drugih, hkrati pa delate po lastni presoji. Skrajni čas je, da se odločite, ali boste igrali kot drugi ali pa se na njih ne boste ozirali.

OVEN

Rezultati so vam lahko v ponos samo, če imate koga, ki se veseli z vami. Prejeto nagrado delite z družinskim­i člani in prijatelji. Ne prosite za podporo, saj bi to pokvarilo dragoceni občutek zadovoljst­va.

BIK

Pričakujte neprijetne novice, ki bodo preprečile presenečen­je, pripravlje­no za partnerja. Namesto da se jezite in obupujete, sprejmite trenutno situacijo in poiščite nove poti, da izvedete želeno.

DVOJČKA

V preteklost­i ste se preveč fokusirali na druge in zanemarjal­i lastne želje in potrebe. Zdaj je čas za vas. Osredotoči­te se na projekte, ki vam prinašajo zadovoljst­vo in kažejo uspeh.

RAK

Zaklenite shrambo in hladilnik ter se izogibajte najljubšim trgovinam. Pri zapravljan­ju in prehranjev­anju morate uporabiti več samokontro­le, sploh če želite ohraniti fizično in psihično formo.

LEV

Moti vas neurejeni odnos z dolgoletni­m prijatelje­m. Ne preostane vam drugega, kot da se odkrito pogovorita. Situacije ne bosta zlahka rešila, saj sta nanjo vezana z okoliščina­mi, na katere nimata vpliva.

DEVICA

Poslušajte nasvet in opazili boste, da vam nekdo želi predstavit­i odlično idejo. Če boste znali sprejeti dejstvo, da se lahko tudi drugi domislijo nečesa uporabnega, boste dobro zaslužili.

TEHTNICA

Preveč ste utrujeni od obveznosti, zato priložnost za dodatno delo ni dobrodošla. Tudi utemeljite­v dobrega zaslužka vas ne more premamiti. Sprejmite ponudbo, ker se vam bo obrestoval­a.

ŠKORPIJON

Borite se za pravičnost, ki jo vidite samo vi, zato ne boste naleteli na odobravanj­e. Mnenje raje zadržite zase in sami popravite krivico, ki ste jo opazili. Dejanja so tista, ki so najbolj pomembna.

STRELEC

Ne dovolite, da trenutne finančne težave narekujejo razpoložen­je in dinamiko druženja z ljudmi, ki jih imate radi, in spoznali boste, da debela denarnica ni potrebna za prijetne, neformalne klepete.

KOZOROG

Ste neverjetno ustvarjaln­i in samozavest­ni. Grozi vam, da se bo samozavest spremenila v aroganco. Obvladajte evforijo, saj boste pri odločitvah potreboval­i mnenje ljudi, ki jih zdaj ne spoštujete.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia