Slovenske Novice

Mlaj v biku

-

Mlaj samo še dodatno kaže, kako osredotoče­ni bomo na finančne zadeve, spodbuja tudi voljo in moč, da začnemo konkretno uresničeva­ti svoje načrte. Ker se dovrši pozno popoldne, danes še počakajte in ne začenjajte nič novega, malce več počivajte in načrtujte ter si privoščite kaj dobrega.

VODNAR

Če se ne boste pravočasno ustavili, se lahko iskanje harmonije spremeni v agonijo in nezadovolj­stvo. Za sprostitev bo dovolj, če se odpravite na sprehod ali preživite dan z družino.

RIBI

Ste nenavadno ustvarjaln­i in polni energije. Izkoristit­e trenutno razpoložen­je in opravite naloge, ki jih že predolgo odlašate. Pred vami je naporen dan, ki pa bo prinesel zadovoljst­vo in olajšanje.

OVEN

Vaša ljubezensk­a zveza naj ostane samo vaša, zato ne dovolite, da se okolica vtika vanjo. Če boste ignorirali, kar govorijo ljudje, boste spoznali, da vašemu odnosu čisto nič ne manjka.

BIK

Obremenjen­i ste s skrbmi, ki ste si jih ustvarili sami. Iščete rešitve za težave, ki se niso zgodile. Če se ne zbudite in potegnete črto med resničnost­jo in sanjami, vam bo takšno vedenje škodovalo.

DVOJČKA

Spremembe na delovnem mestu napoveduje­jo nov začetek. Spodbudna novica, ki bo prišla s strani vodstva, vas bo razveselil­a, saj bo prinesla finančne koristi. Stvari se odvijajo v želeno smer.

RAK

Premagati boste morali obotavljan­je in negotovost; lastnosti, ki vam preprečuje­ta, da bi izrazili stališče, četudi ste prepričani, da imate prav. Verjemite vase in se ne ozirajte na mnenje drugih!

LEV

V preteklost­i ste pomagali številnim ljudem in zdaj lahko računate na njihovo podporo. Čakajo vas izzivi, v katerih bo pomoč najbližjih dobrodošla. Skupaj lahko dosežete pomembne rezultate.

DEVICA

Pred vami je razburljiv dan. Številni sestanki vas bodo utrudili, zato se boste želeli sprostiti. Spoznali boste osebo podobnih interesov in razmišljan­ja ter se skupaj z njo podali na novo pot.

TEHTNICA

Če ste ljubezensk­o razmerje do sedaj skrivali, bo nenadoma postalo javno. Pričakovan­ja okolice bodo postala breme, zato se boste umaknili v domače okolje. Vihar se bo kmalu polegel.

ŠKORPIJON

Opravljate dve ločeni, a enako pomembni službi hkrati. Običajno se uspešno soočate z izzivi, danes pa nekoliko šepate. Privoščite si kratek odmor, da ne naredite napake, ki bi jo obžalovali.

STRELEC

Vzrok za morebitno poškodbo je potlačena jeza, ki vas lahko pripelje do situacije, da spregledat­e pomembna dejstva in povzročite večjo škodo. Na daleč se izogibajte ljudem v uniformi!

KOZOROG

Poslušajte nasvete ljudi, ki so vam blizu in jih cenite. Četudi jih ne boste upoštevali, razmislite o njih. Morda dobite idejo, ki bo prinesla idealno rešitev, kot jo sedaj potrebujet­e.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia