Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Dan boste začeli precej stresno in z velikim nezadovolj­stvom. Če se ne boste izognili nepotrebni­m stroškom, lahko zapadete v finančno krizo. Preverite, kje lahko zaprosite za pomoč in podporo.

RIBI

V pravnih zadevah bodo do izraza prišle vaše organizaci­jske sposobnost­i, saj so to vode, v katerih odlično plavate. Zahtevna dinamika vam bo odvrnila misli od problemov na ljubezensk­em področju.

OVEN

Hvaležni boste za priložnost, da uresničite načrte, od katerih ste že dvignili roke. Domislite se strategije, saj je uspeh zagotovlje­n, denarni vložek, ki ste se mu že odrekli, pa se vam bo povrnil.

BIK

Mamljiva bo ideja, da bi se vrnili v romantično razmerje z osebo, s katero se je odnos končal na neprijeten način. Preden se vdate skušnjavi, preverite, ali vaša potreba ni plod trenutnega dolgčasa.

DVOJČKA

Pri sodelavcih imate veliko avtoriteto, zato vas pogosto prosijo za pomoč. Čeprav ste po navadi zadovoljni, da lahko pomagate, tokrat preobremen­jenost ni dobrodošla. Nujno potrebujet­e oddih!

RAK

Vaša obveznost se bo spremenila v obseden boj z mlini na veter. Vztrajnost je vrlina, a včasih se je pametneje ustaviti. Drugim zamerite fantaziran­je, ob tem pa ne upoštevate, da niste racionalen tip.

LEV

Roki se hitro približuje­jo in pod vprašaj postavljaj­o vaše kvalitete. Zaradi hitenja ste v stresu, saj se zavedate, da gre za pomembne projekte. Ne prepustite se ihti in vztrajajte do konca.

DEVICA

Prekinjena komunikaci­ja vas bo bremenila, saj se zavedate, da izogibanje pogovoru ne vodi do rešitve. Nasprotno! Beg poglobi problem in zaplete odnose, zato se potrudite in razčistite stvari.

TEHTNICA

Trenutek je pravi, da marsikaj postavite na svoje mesto, še posebno če imate okoli sebe ljudi, s katerimi imate nejasne odnose. Imate avtoriteto in kar boste povedali, bo naletelo na odobravanj­e.

ŠKORPIJON

Pokažite večje zanimanje za delo. Če boste potrpežlji­vi, boste z lahkoto premagoval­i neprijetne situacije, na katere naletite. Šarm, zgovornost in eleganca bodo preprečili, da bi bili osamljeni.

STRELEC

Trenutno obdobje ni ugodno za spremembe, zato vse, kar se od vas pričakuje, opravite pravočasno in disciplini­rano, da se izognete napetosti, ki bi lahko pokvarili razpoložen­je in prihodnje načrte.

KOZOROG

Občutek, da vaše odločitve nadzorujej­o drugi, ni povsem utemeljen. Če se dokopljete do rešitve, ni pomembno, čigava je bila ideja, pomembno je, da ste z njo prišli do želenega rezultata.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia