Slovenske Novice

Ljubezensk­a presenečen­ja

-

Ne ostajajte doma, ampak se odprite novim priložnost­im, predvsem če ste samski. Jutro je lahko stresno, v zraku bo veliko živčnosti. Umirite se, saj je ob tem večja možnost nezgod. Pazljivi bodite v prometu. Vezani presenetit­e partnerja z nečim, česar običajno ne počneta.

VODNAR

Morebitno negotovost in pomanjkanj­e zaupanja odmislite in naredite korake, ki jih potrebujet­e za uresničite­v projekta. Imate sposobnost zdrave presoje, zato zaupajte vase in stopajte do cilja.

RIBI

Po daljšem lenobnem obdobju boste doživeli naval energije, ki bo povečala vašo ustvarjaln­ost in fizično moč. Izkoristit­e priložnost in se odpravite na svež zrak. Sprehod vam bo pomagal zbistriti um.

OVEN

Bodite pogumni in poizkusite kaj novega. Pustolovšč­ine prinašajo vznemirjen­je, ustvarjaln­i tok in energijo, ki so za vas bistvenega pomena. Da ohranite zdravo psiho, potrebujet­e nenehno stimulacij­o.

BIK

Lotite se pospravlja­nja in očistite čim več površin. Ustvarjanj­e reda prinaša občutek miru in osebnega nadzora. Mentalna organizira­nost, kot je postavljan­je ciljev ali načrtovanj­e proračuna, prispeva k temu.

DVOJČKA

Glede na svoj običajno radikalni pristop k vsemu, kar počnete, se boste morali tokrat obvladati. Če uresničeva­nje želja škoduje drugim, lahko povzročite konflikt, zato se raje umaknite.

RAK

Ne obupajte, če vam nekaj prvič ni uspelo, in poskusite znova. Padec lahko poškoduje samozavest in spoštovanj­e. Toda neuspeh in zavračanje sta sestavna dela življenja in oblikujeta vaš značaj.

LEV

Sposobnost iskanja inovativni­h pristopov reševanja izzivov in nalog vam bo dobro služila. Pri projektih, ki so usmerjeni v podrobnost­i, si vzemite več časa za razmislek in stvari proučite iz več zornih kotov.

DEVICA

Čas je, da se končno lotite nakopičene­ga zamujenega dela. V zraku sta velika moč in mentalna ostrina. Projekti, ki se jih niste znali lotiti, bodo zlahka uresničeni. Ne odlašajte, da se kup ne poveča.

TEHTNICA

Zaradi energije, ki jo zagotavlja­jo planetarni aspekti, je pred vami eden najučinkov­itejših dni. Dodeljene naloge bodo hitro in uspešno zaključene, kar pri nadrejenih ne bo ostalo neopaženo.

ŠKORPIJON

V zadnjem času ste nekoliko negotovi, zato je čas, da se usedete in pogledate cilje. Vprašajte se, ali ste tam, kjer ste v trenutni fazi življenja želeli biti, ali so potrebne spremembe, da do tja pridete.

STRELEC

Sposobnost­i komunikaci­je in sodelovanj­a bodo povečane, zato je idealno obdobje za srečanja in pomembne razprave. Produktivn­i boste pri odločitvah, saj vas bosta vodila pogum in odločnost.

KOZOROG

Ne glede na dobre stvari, ki se vam dogajajo, boste žalostni. Ne pripisujte temu prevelikeg­a pomena, saj gre za posledico slabega bioritma. Posvetite se fizični dejavnosti; večer prinaša olajšanje.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia