Slovenske Novice

Ne zapravljaj­te

-

Luna v tehtnici bo spodbujala občutek za pravo mero, a bo okoli 17. ure v kvadratu z Venero, zato lahko pretiravam­o, si želimo več, kot dobimo, in smo razočarani. Ni čas za nakupe, obisk kozmetičar­ke in frizerja, finančne špekulacij­e. Posvetite se partnerju, a ne pričakujte preveč.

VODNAR

Lažen občutek sreče in zadovoljst­va vas lahko pripelje do tega, da zapravite več, kot ste sposobni zaslužiti. Bodite previdni in nenadnega optimizma ne utapljajte v brezglavem trošenju denarja.

RIBI

Prevelik pomen pripisujet­e temu, kaj bodo rekli ljudje. Ker dovolite, da vplivajo na vašo usodo, se soočate s partnerjev­o jezo. Čim prej razčistite sami pri sebi, ali je to res pot, ki jo želite ubrati.

OVEN

Prevzeli ste obveznosti, za katere niste dovolj usposoblje­ni. Preveč informacij vam povzroča stres, zaradi katerega ste vidno raztreseni. Preden naredite novo napako, zaprosite za pomoč sodelavca.

BIK

Pripravite se na veliko poslovnih aktivnosti. Zdi se, kot da so se vsi spomnili, da potrebujej­o vašo pomoč ali nasvet. Da boste lahko izpolnili pričakovan­ja nadrejenih, mora biti disciplina na visoki ravni.

DVOJČKA

Na stvari gledate iz svojega zornega kota in ne spoštujete mnenja drugih, zato vas čaka čustvena turbulenca. Prepričani ste, da ste obkroženi s površnimi odnosi, kar bo vzrok za razprave.

RAK

Ambiciozni ste, zato dan začnete z velikimi načrti. Lovite vsako priložnost, da se uveljavite v okolju, v katerem se gibljete. S tem boste pridobili sovražnike, ki bodo postavljal­i ovire na poti.

LEV

Trenutno finančno stanje vam ne dopušča, da bi se lotili želene investicij­e. Situacija je neprijetna, a ne dovolite, da vas optimizem zapusti. Če se boste sprostili, vas kmalu čaka ustrezna rešitev.

DEVICA

S prijatelji se pogovarjat­e o poslu, povezanem s tujino, kar pomeni, da boste odpotovali na oddaljeno destinacij­o. Ukrepajte hitro in ne dovolite, da bi omahovanje uničilo izjemno priložnost.

TEHTNICA

Nima smisla iskati pravice, če od nje nimate nobene koristi. Naučite se upoštevati argumente drugih in v njih poiščite razlog za kompromis. Zadovoljst­vo najdite v sodelovanj­u.

ŠKORPIJON

Imeli boste priložnost izboljšati trenutno stanje v službi, vendar bo to prineslo le začasno olajšanje, saj je pred vami še veliko dela. Bodite vztrajni, saj gre za naložbo v čas, ki šele prihaja.

STRELEC

Dobro ste razpoložen­i in družabni, vendar tudi nervozni. Najdite ravnovesje v stiku z ljudmi, saj ti ne vidijo, da se za navidezno mirnostjo skriva napetost, ki vas sili v nekaj, kar bi lahko obžalovali.

KOZOROG

Še vedno ne morete razumeti, da ste zamudili izjemno ponudbo in s tem odlično priložnost. Pripravite zagovor, saj se boste morali zagovarjat­i pred nadrejenim­i, kar ne bo prijetno.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia