Slovenske Novice

Griselda se je odlično poljubljal­a

Američan se je v 25 let starejšo Blancovo zaljubil, ko je bila v zaporu Ko je izvedela, da se dobiva še z nekim dekletom, je naročila njegov umor

-

SERIJA o zloglasni Griseldi Blanco, ki še vedno velja za eno najbolj krutih, strah vzbujajoči­h in vplivnih žensk na oni strani Atlantika, podira rekorde gledanosti, ponovno zanimanje za mamilarsko kraljico pa je zdaj izkoristil tudi njen bivši partner, ki se je odločil svetu razkriti, kakšna ljubimka je bila kolumbijsk­a milijarder­ka.

Griselda Blanco je bila že v zaporu, ko se je Cosby leta 1991 odločil, da ji piše, a ga to ni niti malo motilo. Ne nazadnje se je tudi sam takrat preživljal s preprodajo prepovedan­ih substanc. Prav tako ga ni motilo, da je bila Griselda precej starejša, ko sta se zapletla, je imela 48 let, on pa 23. Kolumbijka, pred katero je trepetalo pol Floride, je imela menda tudi izredno nežno plat, bila je čustvena in odlično se je poljubljal­a, se spominja Cosby, ki pa priznava, da je imela tudi temno plat, in ko so jo v zaporu dosegle govorice, da se njen dragi v zunanjem svetu dobiva z drugo žensko, je menda naročila njegov umor. »Par sva bila približno eno leto, ko je izvedela za svetlolask­o, s katero sem šel nekajkrat na zmenek. Najela je moškega, da bi me umoril, skoraj bi mu uspelo. Sedel sem v avtu pred rdečo lučjo na semaforju, ko je ob meni ustavil avto in moški je začel streljati vame. Na srečo sem nosil neprebojni jopič in preživel. Ko sem jo pozneje obiskal v zaporu in ji povedal, kaj se je zgodilo, je ponorela, ker strelcu ni uspelo, in poskušala me je zadaviti. Takrat je bilo prvič, da me je resnično prestrašil­a,« se spominja zdaj 56-letni Cosby.

Incident sicer za tiste, ki so jo poznali, ni bil presenečen­je, saj naj bi na oni svet spravila že tri bivše može in seveda mnogo nasprotnik­ov ter ljudi, ki ji pač niso bili po volji. Preden je dopolnila 12 let, naj bi umorila že štiri ali pet ljudi. A Cosby, ki se Blancove ni bal, pravi, da zveze nikoli ni obžaloval, saj da je bila mnogo starejša Griselda izredno strastna, ker je imela ogromno denarja, pa je redno podkupoval­a paznike, ki so skrbeli, da je imela med Charlesovi­mi obiski nova in čista oblačila, bila je naličena, omogočili so jima tudi zasebnost, da sta lahko bila intimna. Menda sta načrtovala celo poroko, ko bi jo izpustili, bi se skupaj preselila v Kolumbijo in tam uživala, a sta se razšla in Griselda se je leta 2004, ko je lahko zapustila zaporniško celico, v Kolumbijo odpotovala sama. Umrla je leta 2012. B. K. P.

Kolumbijka, pred katero je trepetalo pol Floride, je imela menda tudi izredno nežno plat.

 ?? FOTO: NATALIA SCHUCHARDT/GETTY IMAGES ?? Ko so jo izpustili iz zapora, se je vrnila v kolumbijsk­i Medellin, kjer je leta 2012 tudi umrla.
FOTO: NATALIA SCHUCHARDT/GETTY IMAGES Ko so jo izpustili iz zapora, se je vrnila v kolumbijsk­i Medellin, kjer je leta 2012 tudi umrla.
 ?? FOTO: REUTERS ?? Med drugim naj bi pod rušo spravila tri bivše može.
FOTO: REUTERS Med drugim naj bi pod rušo spravila tri bivše može.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia