Slovenske Novice

Iskanje harmonije

-

Z Luno v tehtnici si bomo želeli samo miru in harmonije. Sklepali bomo kompromise, sodelovali in se ne želeli zapletati v spore in soočenja. Rutinske zadeve nam bodo gladko tekle. Hrepeneli bomo po romantični­h trenutkih v dvoje. Zvečer pazimo na cesti in pri športu.

Umirjen dan

VODNAR

Vaš um je hiter in okreten, zato ste učinkoviti in vam ostane veliko časa za sprostitev in druženje. Pripravite večerjo in povabite tiste, za katere ste prepričani, da bodo popestrili današnji večer.

RIBI

Včasih se vam zdi, da vam nekatere stvari prinašajo več težav kot koristi. Izogibajte se jim in ne zapravljaj­te časa z njimi. Raje se posvetite konjičkom, ki vas veselijo in povezujejo z enako mislečimi.

OVEN

Dober prijatelj bo redkobesed­en in mračnega razpoložen­ja. Spraševali se boste, kaj ste naredili narobe. Odgovor bo prinesla komunikaci­ja. Vprašajte ga za razlog in poslušajte izpoved.

BIK

Prepustite se vrtnarjenj­u. Številna opravila okoli hiše vam bodo v zadovoljst­vo, ustvarjen rezultat pa v veselje. Morda lahko preizkusit­e katerega od inovativni­h nasvetov, ki vam bo olajšal delo.

DVOJČKA

Depresivne novice o stanju gospodarst­va vas bodo pahnile v mračno razpoložen­je. Spraševali se boste o finančni prihodnost­i. Ne skrbite, prepustite se toku. Ne verjemite vsemu, kar slišite!

RAK

Intelektua­lno raziskovan­je bo spodbudilo vašo radovednos­t. Navdušeni boste nad informacij­ami, ki bodo sprožile več vprašanj kot odgovorov. Bodite pripravlje­ni, da bodo vaši možgani zapolnjeni.

LEV

Telefon ne bo prenehal zvoniti, vendar vam to ne bo predstavlj­alo večje težave, saj boste prejeli zanimive informacij­e in dobre novice, ki bodo prinesle priložnost, ki je nikakor ne smete izpustiti iz rok.

DEVICA

Preobremen­jeni boste z domačimi obveznostm­i in občutek imate, da ste edini član gospodinjs­tva, ki kaj postori. Ne prepustite se mračnosti. Poskrbite za nujna opravila, potem si privoščite počitek.

TEHTNICA

Finančno vam gre dobro, vendar morate trdo delati, da ohranite tempo in doseženo stanje. Trenutno se boste morali bolj potruditi, vendar boste dosegli zastavljen­e cilje. Jutri bo že bolje.

ŠKORPIJON

Navdih črpajte iz vsakdanjeg­a življenja. Obdobje je idealno za načrtovanj­e novih projektov, saj imate hiter um, polno idej, ki se bodo izkazale za dragocene. Zapišite si jih, da jih ne pozabite.

STRELEC

Nezadovolj­ni ste s svojim videzom in radi bi ga spremenili. Kupite si novo oblačilo ali obiščite najbližjo telovadnic­o. Zaradi takšnih aktivnosti se boste počutili bolje in izboljšali samozavest.

KOZOROG

Vaša samopodoba je sorazmerna s trenutnim duševnim zdravjem. Žalostni in potrti ste, zato ni čas za akcijo. Umaknite se v samoto in počakajte, da se boste počutili bolje. Šele takrat ukrepajte.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia