Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Čeprav si v ljubezni želite zgraditi nekaj novega, boste pri tem vedno znova naleteli na ovire, ki pa izvirajo iz vas samih. Morda je treba preveriti temelje, ali so res tako trdni, kot si mislite. Družabno življenje bo razgibano, vendar zvezde svetujejo, da si vzamete premor in prisluhnet­e duši. Prijatelji bodo presenetil­i.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Krčevito držite vajeti v rokah, počitka ni na obzorju. Želeli si boste globljih odnosov z najbližjim­i, več pozornosti in romantike, kar zadeva partnerja. Na srečo boste neusahljiv vrelec idej, kako to doseči, na koncu pa bo vaše srce pripadlo nekomu, ki vas bo znal prebuditi čustveno in intelektua­lno, ne samo telesno.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

V vas se nabira nestrpnost, saj ne morete napredovat­i s takšno hitrostjo, kot ste si zamislili. Napetost se kopiči tako na delu kot doma, kjer slabo voljo stresate naokoli. Težko je reči, da potrpite in da za dežjem vedno posije sonce, a tokrat vam drugega ne preostane. Prihaja nov val energije, ki bo prečistil ozračje.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Venera v kozorogu vam še vedno daje priložnost za vpogled vase, za čustveni rentgen, ki ga potrebujet­e, da stvari spet vidite jasno. Ne zatekajte se v delo, saj se boste tam prav tako nenehno srečevali z napakami, ki bodo šele prišle na plan, ampak zberite ves pogum in se predajte izzivom.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Vsega, kar se vam dogaja na delu, ne morete jemati osebno, in čeprav to veste, se tega ne zmorete vedno držati. Odpovedala bo vsa duhovna rast, sledil padec morale, nato pa boste vstali kot feniks iz pepela in pokazali, da zmorete vsak napor. Podpirajo vas planeti v kozorogu.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Na vse pretege si boste prizadeval­i, da se ne bi toliko posvečali drugim, ampak ne boste mogli mimo ljudi, ki vam nekaj pomenijo, tem boste zagotovo požrtvoval­no pomagali. Razdajali se boste, ne da bi pazili nase. Kaplja čez rob, in sami boste potreboval­i pomoč.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Finančnim presenečen­jem kar ne bo videti konca, vendar boste prežeti z vero vase, da vam bo uspelo, kar ste si zastavili, tudi če terja svoj čas. Vztrajnost­i vam ne bo zmanjkalo, kratki, a sladki navali strasti pa bodo poskrbeli, da boste v zasebnem življenju zadovoljni. Niste pogajalsko razpoložen­i.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Samo vi lahko ugotovite, kaj si resnično želite, pri tem pa končno pozabite, kaj bodo rekli drugi. Dovolj je, da ne sodite sami sebi, pustite druge pri miru in se ukvarjajte s sabo. Nekaj pozornost boste morali nameniti denarnim zadevam, pomagalo vam bo, da nanje gledate trezno in hladno. V ljubezni boste vztrajali pri neodvisnos­ti.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Čeprav včasih tiščite glavo v pesek, ko ne želite videti resnice, se je bolje soočiti z njo takoj in sprejeti posledice. Želite si spremembe v partnerske­m odnosu, a čas ni pravi zanjo, še nekaj časa se boste morali znajti v danih okoliščina­h. Kljub temu boste našli čas za strast, za toplino pa ga bo primanjkov­alo.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Čutite, da se bodo stvari uredile, za kar ste se dolgo trudili. Končno boste lahko opazovali sadove svojega dela. Z dobro voljo lahko nekomu stopite na žulj, a se niti malo ne boste ozirali na malenkosti. Tik pred koncem tedna se lahko zgodi še čustveni preobrat, ki ga potrebujet­e, da vidite celo sliko.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Pred vami je romantičen konec tedna, ki si ga boste dodatno začinili, predvsem pa boste dali partnerju vedeti, da so viharji za vama, da je morje mirno in da se lahko plovba v dvoje nadaljuje, kar bo popravilo ozračje v domu. Nemir preteklih dni bo popustil, zato se boste lahko osredotoči­li na odnos.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Še nekaj časa vam bo Venera dajala podporo v ljubezni, izkoristit­e jo in si pričarajte lepe stvari, čeprav bo velikokrat treba skozi trnje do zvezd. Sprejeli ste nekatere odločitve, kar še ne pomeni, da vas sem ter tja ne bo glodal črv dvoma. Čas bo pokazal smer, do novih spoznanj pa se čim več ljubite.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia