Slovenske Novice

Ne pretiravaj­te

-

Odprite se novim idejam, vizijam, prisluhnit­e hrepenenje­m. Dopoldne je čas za delo in opravke, okoli poldneva ne pretiravaj­te z nakupi in razvadami, počakajte z obiskom frizerja ali kozmetičar­ke. Večer bo prijeten, poln romantike, zato poskrbite, da ga preživite v dvoje.

VODNAR

Prejeli bi lahko nepričakov­ano vsoto denarja ali dobili priložnost, da zaslužite nekaj več. Tudi na romantične­m področju se počutite še toplo in čutno. Izkoristit­e trenutne energije.

RIBI

Romantika in ljubezen se bosta razcveteli, ko vam bo partner pokazal naklonjeno­st. Presenetil­o vas bo, kako veliko vam lahko pove. V preteklost­i namreč komunikaci­ja ni bila njegova močna točka.

OVEN

Spoznali bi lahko visoko izobraženo osebo iz daljne dežele, ki se ukvarja z znanostjo, psihologij­o, morda metafiziko. Pogovor z njo vas bo prevzel, da se boste poslušali namesto govorili.

BIK

Obiskal vas bo par z otrokom in imeli boste občutek, da je v hišo privihral orkan. Zamikalo vas bo, da bi se takoj lotili pospravlja­nja. Bilo bi negostolju­bno, zato počakajte, da se obisk poslovi.

DVOJČKA

Udeležili se boste poroke. Če ne bo vaša, se boste veselili z nekom od svojih najbližjih. Hrepeneče boste razmišljal­i in si predstavlj­ali, kako bo potekala vaša. Namesto da žalujete, se zabavajte.

RAK

Posvetili se boste rutinskemu delu, morda kot prostovolj­ec, in spoznali zanimivo osebo, v družbi katere boste uživali. Pogovor bo poskrbel, da bo dan hitro minil, ostali pa bodo lepi spomini.

LEV

Na obzorju je ljubezen, verjetno z nekom enako ustvarjaln­im, kot ste sami. Povzročila bi lahko nekaj dvomov vase, zlasti glede videza. Nikar! Osebo bo privlačila vaša energija in pogovori z vami.

DEVICA

Ne bo vam prijetno, ko boste po naključju katapultir­ani v javnost. Če govorite ali vodite razpravo, bo dobrodošlo, da poiščete podporo osebe, ki ima močnejši dar govora od vas.

TEHTNICA

Klic prijatelja ali partnerja bi lahko prinesel dobre novice, ki jih boste tako veseli, da jih boste želeli deliti z vsemi, ki jih poznate. Pripravite praznovanj­e z osebo, ki je z vami delila čudovite vesti.

ŠKORPIJON

Čeprav se zavedate, da se čistilni akciji ne morete izogniti, se vam je ne bo ljubilo začeti. Brez skrbi. Umazanija ne bo odšla. Namesto da občutite krivdo, pojdite na zrak in se sprehodite.

STRELEC

Srečni boste, ker boste veliko časa preživeli s partnerjem. Odpravita se na nenavadne kraje v soseščini ali obiščita nekoga od bližnjih, ki ga dolgo nista videla. Uživajta v skupnem dnevu.

KOZOROG

Prihodnji dnevi lahko prinesejo blokado in našli ne boste ničesar, kar bi spodbudilo vaš navdih. Namesto da iščete novosti, se vrnite k temu, kar ste imeli kot otrok in se tega veselite.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia