Slovenske Novice

Čiščenje karme in družinskih matric

Ko planet dviguje vibracijo, čutimo potrebo po čiščenju starega, kar nam ne služi več Potlačene vsebine, s katerimi se nismo hoteli ukvarjati, prihajajo na plan, da bi jih razrešili

-

ŽIVIMO v izjemno pomembnem obdobju velikih galaktični­h sprememb, ki vplivajo na nadaljnji razvoj človeštva. O tem času so govorili že stari Maji, ki so s koncem svojega koledarja nakazali, da se zaključuje neki ciklus. Premike lahko čutimo tudi mi, saj je Zemlja v močnem fotonskem pasu, ki pospešuje prehod na višje dimenzije in vpliva na Schumannov­o resonanco. To v naših telesih povzroča različne neobičajne simptome, predvsem potrebo po usklajevan­ju s povišanimi vibracijam­i in čiščenju vsega starega, kar vam ne služi več, še najbolj karme in strahu. Hkrati se spreminjaj­o časovne linije – dogodki, ki naj bi se predvidoma odvili, se spremenijo, saj je svetloba na našem planetu že tako močna, da lahko ustavi temo in na energijske­m nivoju spremeni načrtovane negativne dogodke. Druga posledica je veliko čiščenja, kar prinese spremembe, ko se dviga vibracija planeta in človeštva ter prihajamo v zlato dobo, dobo vodnarja. Ko planet dviguje vibracijo, se sprošča karma. Potlačene vsebine, s katerimi se nismo hoteli ukvarjati, prihajajo na plan, da bi jih razrešili, čistijo se družinske matrice … Vsi ti procesi se pospešeno odvijajo za dviganje zavesti, da se bo človeštvo pridružilo Zemlji v prehodu v novo dimenzijo. Vse to se je v zgodovini že dogajalo, tudi na Atlantidi je galaktična federacija poskušala prestaviti človeštvo na višjo raven, a je prišlo do zlorab, ker so se igrali boga, eksperimen­tirali s človeškim DNK in želeli ustvariti novo vesolje. Zato je bila atlantidsk­a civilizaci­ja uničena, kot se je podobno zgodilo že večkrat prej, medtem ko zdaj galaktična skupnost ne želi več, da ta veliki eksperimen­t na planetu Zemlja, kot nas dojemajo, ne bi uspel. Zato je vse usmerjeno k temu, da dvignemo zavest in se premaknemo »v višji letnik evolucije«. Zemlja je edini planet, naseljen z bitji s svobodno voljo. Čeprav pridemo sem s svojimi nalogami in dogovori na ravni duše, imamo še vedno možnost samovoljni­h odločitev, tudi takih, ki lahko uničijo planet. In ker vesoljna skupnost tega scenarija ne dopušča več, prihaja na Zemljo vse več svetlobe, da prebije matrico, v katero smo ujeti, in nam pomaga na poti iz zasužnjeno­sti, materialno­sti in tretje dimenzije, kar podpira tema. Vedno več ljudi v regresiji spoznava, da so se kot duše v tem času inkarniral­i z drugih planetov prav zato, da bi pomagali Zemlji in njenim prebivalce­m dvigovati vibracijo s svojo svetlobo. Kvantno hipnotično zdravljenj­e poteka v razširjene­m stanju zavesti, hipnozi, v kateri nam mentalna sproščenos­t omogoča dostop do tovrstnih informacij. A kljub temu ne moremo nikogar prisiliti, naj se premakne naprej. Tistih, ki želijo ostati v tretji dimenziji, ne moremo prisiliti v spremembo. M. B. Z.

 ?? FOTO: METAMORWOR­KS/GETTY IMAGES ?? Odvija se veliko čiščenje, ko se dviga vibracija planeta in človeštva ter prihajamo v zlato dobo, dobo vodnarja.
FOTO: METAMORWOR­KS/GETTY IMAGES Odvija se veliko čiščenje, ko se dviga vibracija planeta in človeštva ter prihajamo v zlato dobo, dobo vodnarja.
 ?? FOTO: MIRSAD SARAJLIC/GETTY IMAGES ?? Svet se spreminja. In mi z njim.
FOTO: MIRSAD SARAJLIC/GETTY IMAGES Svet se spreminja. In mi z njim.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia