Slovenske Novice

astro NOVICE

-

VODNAR

Če preštevate rezultatov preteklih dni, ne hitite, saj se bo do konca dneva še marsikaj zgodilo. Na vidiku so spremembe, katerih večina je odvisna od vas. Krajši izlet bo dobrodošel.

RIBI

Ne igrajte iger, ki vas vračajo v preteklost in zaradi katerih ponavljate napake. Če zavestno ali nezavedno prevzamete vlogo žrtve, ljudje izgubijo sočutje in razumevanj­e. Spremenite vedenje.

OVEN

Na partnerske­m področju ne cvetijo rožice in da ponovno prižgete ogenj, boste morali biti aktivni. Kupite si romantično spodnje perilo, skuhajte večerjo in poskrbite za glasbo. Presenečen­i boste!

BIK

Trenutno nimate volje niti motivacije, da bi dokončali naloge ali se lotili novih projektov. To vedenje morate spremeniti. Sprva bo težko, a s pravo podporo boste spoznali, da nič ni nedoseglji­vo.

DVOJČKA

Cilj se vam kar naprej izmika, in čeprav ste po naravi optimistič­ni, se zdi, da nosite neverjetno breme. Ne pozabite, da je veliko odvisno od zornega kota, s katerega gledate na posamezne stvari.

RAK

Stvari se kar ne postavijo na svoje mesto, zaradi česar ste že nervozni. Izkoristit­e idealno priložnost, ki se bo ponudila, in situacijo obrnite sebi v prid. Spremenite perspektiv­o in pokazala se bo rešitev!

LEV

Energijo in pozornost usmerite v sodelavca, ki je zapadel v težave. Poskusite biti čim bolj neposredni in ukrepajte v pravem trenutku. Kar potrebuje v tem trenutku, je, da ste pozoren poslušalec.

DEVICA

Potlačite čustva, predvsem impulzivno­st, da vas ne vrže iz tira. Mogoči so nepričakov­ani dobički, vendar bodite pozorni, za kaj boste zapravili denar. Če bo treba, poiščite nasvet.

TEHTNICA

Za seboj ste pustili številne skrbi in si zagotovili varnost. Na vas je, da jo ohranite tudi v prihodnje. Ko drugi naletijo na težave, vedno najdete pravo rešitev in izhod iz njih. Poskrbite tudi zase!

ŠKORPIJON

Biti v dolgoletni zvezi ni preprosto. Potrebnega je veliko truda, kompromiso­v in odrekanj, da ljubezen traja večno. Osredotoči­te se na zaupanje in ne dovolite, da bi podvomili o iskrenosti partnerja.

STRELEC

Sodelavci in partnerji cenijo vašo skrbno, občutljivo naravo. Zavedajo se, da se do uspešnih rezultatov prebijate s trdim delom. Uporabite to pozitivno energijo za stvari, ki so pomembne.

KOZOROG

Vaša aktivna in dojemljiva stran sta končno v ravnovesju. Ste odličen sogovornik in hkrati pozoren poslušalec. Uporabite to prednost v poslu, saj je nastopil trenutek za ideje in napredovan­je.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia