Slovenske Novice

Hčerki sta se zbudili s pištolami pred nosom

Ko je k Felicity Huffman vdrl FBI, je igralka mislila, da gre za šalo Zakon je prekršila v prepričanj­u, da bi bila drugače slaba mati

-

FELICITY HUFFMAN, ki je zaslovela s serijo Razočarane gospodinje, je že oktobra 2019 odslužila 11 dni za zapahi, ker je s podkupnino hčeri utrla pot na prestižno univerzo. Skrivaj je razprla denarnico, da je njena prvorojenk­a Sofia dobila (prepovedan­o) pomoč pri opravljanj­u sprejemnih izpitov in tudi več časa zanje. Še več, popravili so ji celo napake. Zvezdnica je bila ena izmed petdeseter­ice premožnih in vplivnih staršev, vpletenih v škandal, ki je tedaj pošteno zatresel temelje ameriškega izobraževa­lnega sistema, niti po odsluženi kazni pa se njeno življenje ni več vrnilo v ustaljene tirnice. Dela od tedaj namreč skoraj ne dobi več. Posnela je le neko pilotsko epizodo, a vloge nato ni dobila. »Bilo je težko. Kot da je tvoje staro življenje umrlo in ti z njim,« se je odprla igralka, potem ko je nedavno vendar zagledala luč na koncu predora, v katerem je ujeta zadnjih nekaj let. Končno je namreč spet dobila priložnost, in sicer v gledališki igri na deskah londonskeg­a West Enda. Dobro ve, da bodo vsi v občinstvu, ko bo stopila na oder, vedeli, kaj je naredila. »S tem vstopim v vsako sobo. To sem namreč naredila. Tako preprosto je, črno na belem, tu ni prostora za sivo,« opiše, kako še vedno čuti breme svojega zločina, a hvaležna je, da je na prostosti in da je njena družina prestala najhujše obdobje. »Dokler so moji dni zapora je bila obsodba. jih je odsedela. tisočakov globe je plačala.

» S TEM VSTOPIM V VSAKO SOBO. TO SEM NAMREČ NAREDILA.

ur družbenoko­ristnega dela je opravila.

 ?? ??
 ?? FOTO: WENN.COM/FAYESVISIO­N ?? Zvezdničin­ega starega življenja ni več.
FOTO: WENN.COM/FAYESVISIO­N Zvezdničin­ega starega življenja ni več.
 ?? ?? Zaslovela je s serijo Razočarane gospodinje.
Zaslovela je s serijo Razočarane gospodinje.
 ?? FOTO: TOMMASO BODDI/AFP ?? Ob Felicity je bila v šolski škandal vpletena tudi njena stanovska kolegica Lori Loughlin.
FOTO: TOMMASO BODDI/AFP Ob Felicity je bila v šolski škandal vpletena tudi njena stanovska kolegica Lori Loughlin.
 ?? FOTO: JOSEPH PREZIOSO/AFP ?? FBI jo je odvlekel z doma.
FOTO: JOSEPH PREZIOSO/AFP FBI jo je odvlekel z doma.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia