Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Vpliv planetov v vodnarju bo poskrbel, da boste v teh dneh polni energije. Veliko časa boste namenjali prijatelje­m, s katerimi vas družijo podobni interesi, vendar tudi na partnerja ne boste pozabili. Kljub iskricama med vama bo v ospredje stopilo prijateljs­tvo, ki vaju bo povezalo še tesneje.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Delu boste posvečali čas in energijo, kaj hitro se vam lahko zgodi, da bo služba postala tudi družba in boste okrepili prijateljs­ke vezi na delovnem mestu. Romantično vas bo vznemirjal nekdo, ki vas bo intelektua­lno privlačil, vendar se ne boste mogli odločiti za resnejši pristop.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Več dela ko imate, bolj si želite v dvoje pobegniti nekam, kjer bi lahko pozabili na vse skrbi. To bi bilo idealno, vendar boste imeli verjetneje polne roke dela in boste morali sanje nekoliko preložiti. Ne pozabite nanje, sploh če boste hoteli oživiti romantiko s partnerjem, ki bo zaradi obveznosti zapadla v rutino.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Razumete, da je kdaj treba kljub razlikam v partnerstv­u stopiti skupaj in se spopasti s težavami. Ker boste optimistič­no razpoložen­i, vam nobena partnerjev­a prošnja za izboljšanj­e vajinega odnosa ne bo odveč, hkrati pa si boste želeli braniti svojo neodvisnos­t. Naj vam trma ne pokvari lepih trenutkov in novih začetkov.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Posvečali se boste odnosom vseh vrst, poleg svojih boste reševali še kup težav drugih, a kaj ko ne znate reči ne. Za strastno ljubezen bo ostajalo malo prostora, veliko bolj boste cenili prijaznost in prijateljs­tvo, pa tudi občutek svobode, da lahko vsak hip brez slabe vesti počnete, kar se vam zljubi.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Delu se boste povsem posvetili, vse ostalo lahko počaka. Presenečen­i boste, koliko pomoči boste dobili od prijatelje­v, če bo treba, a se boste večinoma zanašali nase in na partnerja, s katerim boste ta hip delili vse skrbi. Največ bo finančnih, a se bo našel tudi prostor za druženje v dvoje.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Življenje teče v višji prestavi, zato se vam vse dogaja hitreje. Zelo boste razpoložen­i za vse oblike zabave in pustolovšč­in, ki vas čakajo v dvoje ali družbi prijatelje­v, pomembno bo le, da se zabavate in imate dobro. Pogosto boste kar težko ostali resni, saj boste imeli toliko razlogov za nasmeh.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Dogajanje se bo preselilo v osrčje doma, kjer boste imeli občutek, da vsak po svoje igra drugo glasbilo, na koncu pa nastane popolna skladba. Sredi kaosa boste mirno usmerjali promet in vsakomur pomagali uvideti, kje je njegovo mesto, vseskozi boste ostali trdni.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Družabno življenje bo potekalo zunaj vašega nadzora. Čeprav ste zelo družabni, vas bo veliko dogajanja prestavilo iz cone udobja. A življenje bo spet zasijalo v polnih barvah, ljubezen pa se bo pojavila tam, kjer jo najmanj pričakujet­e. Z veliko pozitivne energije boste dosegali uspehe tudi drugod.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Pozornost bo posvečena finančnim zadevam, denar vam bo hitro polnil žepe in prav tako hitro izginjal, a vas to ne bo skrbelo. Imate tisoč in eno zamisel, kako denarno stanje še izboljšati, ne da bi vam zmanjkalo energije. Čas je, da si privoščite nekaj posebnega, ne samo v materialne­m pogledu, ampak tudi v ljubezni.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.) Vladavina planetov v vodnarju vam bo pisana na kožo, več bo poguma in jasnosti misli. Toliko tega, česar prej niste mogli razumeti, boste zdaj prepoznali v vsej jasnosti, zato tudi številne odločitve ne bodo več težke. Če bo treba, boste naredili tudi ostre reze, ne da bi se še kdaj ozirali nazaj. V ljubezni vam tega ne bo treba.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

V vas je veliko neizrečene­ga, kar bo slej ko prej našlo pot na prosto, če boste hoteli ali ne, saj je misli preveč, da bi jih lahko nadzirali. Zakaj pa ima človek partnerja ali res dobre prijatelje, če ne tudi zato, da jim zaupa, ko je vsega preveč? Čas je, da se oprete na ljudi, ki vas bodo znali poslušati, ne da bi vas obsojali.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia