Slovenske Novice

Oralno z občutkom in posluhom

Oralni seks je velikokrat preveč opevan in mnogim ni v užitek Kdor ga pričakuje, naj ga tudi ponudi!

-

OKOLI 40 odstotkov žensk obožuje oralni seks, 30 ga ne prenese, preostalih 30 pa to počne zato, ker naj bi bil to zapovedan del spolnosti. A ženske imajo tudi svoj pogled na oralni seks, ki ga željo deliti z moškimi.

Z občutkom

Nič ni bolj odbijajoče kot nenehno namigovanj­e na oralni seks. Ženske že vedo, da so moški po večini ves čas pripravlje­ni nanj, očitno ali celo grobo izkazovanj­e te želje sredi občevanja pa je nedopustno.

Le v filmu

So ženske, ki lahko penis kar pogoltnejo, ampak to terja veliko vaje in pripravlje­nosti, večina pa jih tega vendarle ne zmore kot v filmih za odrasle, saj se začnejo daviti. Nekatere moške vzburja tudi to, a je takšno zadovoljev­anje za žensko zelo neprijetno.

Položaj 69

Tresla se je gora, rodila se je miš, se ženske velikokrat pridušajo o položaju 69, ki je v resnici veliko manj privlačen, kot se zdi. Težje je biti spodaj kot zgoraj, ženske pa se v tem položaju ne morejo osredotoči­ti na lasten užitek. Obstajajo pa seveda izjeme.

Opozorilo!

Preden partner doživi orgazem ženski v usta, je primerno, da ji to nakaže in jo opozori, saj je samo od nje odvisno, ali se bo umaknila ali dovolila ejakulacij­o v usta.

Ni obvezno

Oralni seks ni obvezen del seksa, zato naj moški ne pričakujej­o, da ga bodo deležni prav vsakokrat. So tudi trenutki, ko ženska ni razpoložen­a za to, kar je treba razumeti, in so trenutki, ko je razpoložen­a samo za to, ne pa za ves akt, kar je treba ceniti.

Dobro z dobrim

Najbolj odbijajoče je, če moški, ki ga partnerica oralno redno zadovoljuj­e, tega ne vrača, izgovor ali razlog pa sploh ni pomemben. Če moški pričakuje oralni seks, naj ga tudi ponudi. Ð

 ?? FOTO: PEOPLEIMAG­ES/GETTY IMAGES ?? Partnerja naj se pogovorita o spolnih apetitih in pričakovan­jih.
FOTO: PEOPLEIMAG­ES/GETTY IMAGES Partnerja naj se pogovorita o spolnih apetitih in pričakovan­jih.
 ?? FOTO: DEAGREEZ/GETTY IMAGES ?? Ženska včasih ni razpoložen­a za oralno zadovoljev­anje, kar je treba razumeti.
FOTO: DEAGREEZ/GETTY IMAGES Ženska včasih ni razpoložen­a za oralno zadovoljev­anje, kar je treba razumeti.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia