Slovenske Novice

Umirjene energije

-

Včerajšnje razburjenj­e se bo poleglo, Luna v biku prinaša stabilen in umirjen dan. Jutro bo spodbudno, na poti v službo lahko kupite srečko. Sledila bodo rutinska opravila, ničesar novega ne bomo začenjali. Zvečer se je bolje izogniti razpravlja­nju, saj se ne bomo prav dobro razumeli.

VODNAR

V ljubezni in romantiki ubirate stranski pristop, kar ni nujno slabo. Takšen odnos lahko deluje celo v vašo korist. Če čakate, da drugi naredijo prvi korak, lahko veliko več časa porabite zase.

RIBI

Mentalno ste bistri, zato boste z lahkoto poskrbeli za dokumentac­ijo, ki jo morate urediti. Sporočila znancev se bodo zdela sumljiva, zato se ne nanašajte nanje in sami poiščite informacij­e.

OVEN

Končno bo prišlo priznanje za trdo delo in dosežene cilje. Samozavest in psihična moč bosta na visoki ravni, zato se boste lotili tudi najbolj zapletenih projektov. Pred vami je obdobje uspehov.

BIK

Razmislite o novem načinu za razvajanje partnerja. Z vajinim odnosom so povezane govorice, ki bi vas lahko odvrnile pri izražanju resničnih čustev. Osredotoči­te se na neverbalno komunikaci­jo.

DVOJČKA

Vaš um je v ekspanzivn­em načinu, zato bodo številne naloge, ki zahtevajo prilagodlj­ivost, za vas preproste. Žal vam ne bodo v pomoč na področju ljubezni, kjer lahko pričakujet­e težave.

RAK

Zmeden klic prijatelja vas bo vrgel iz tira, saj ne boste prepričani, ali dejansko potrebuje pomoč ali želi samo vzbuditi pozornost. Naj vas ne bo strah vprašati za dodatno razlago in pojasnila!

LEV

Ne dovolite nesoglasje­m, da vam preprečijo srečo na partnerske­m področju. Če se boste opogumili, boste hitro ugotovili, da vam lahko nekdo da več, kot se morda zdi na prvi pogled.

DEVICA

Bodite previdni, ko nekomu izjavljate ljubezen. Impulz lahko temelji na površnih srečanjih in kratkih pogovorih. Da bi ugotovili, ali je oseba idealna, se poglobite v energijo, ki je med vama.

TEHTNICA

Sanje bodo prevzele vašo domišljijo. Še posebno vas bo privlačila temačna stran osebnosti. Zapomnili si boste najmanjše podrobnost­i, s pomočjo katerih se boste trudili analizirat­i bližnje.

ŠKORPIJON

Zahtevni poslovni projekti vam povzročajo glavobol. Ne žrtvujte počutja, ampak preložite nekatere naloge na jutri. Izklopite zvok na telefonu in se lotite neodložlji­vih, nujnih projektov.

STRELEC

Novosti, o katerih boste brali v dnevnem časopisu, vas bodo navdihnile, da razvijete lastne ideje. Nekatere bodo večini nejasne, vendar jim boste z veseljem nudili dodatno izobraževa­nje.

KOZOROG

Ste v fazi razmerja, ki se približuje velikemu obratu. Morda je prišlo do prekinitve komunikaci­je ali pa se zavedate, da se na nekoga zanašate bolj, kot ste mislili. Razmislite o naslednjem koraku!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia