Slovenske Novice

Venera v vodnarju

-

Uran lahko prinese prehitre besede, veliko stresa, nepričakov­anih dogodkov, zato ohranjajte mirne živce in ne vzkipite takoj, ko vas nekaj zmoti. Pazite na cesti. V ljubezni bomo nekaj časa potreboval­i več svobode in prostora za dihanje, da lahko pokažemo svojo individual­nost.

Dvakrat premislite, preden rečete.

VODNAR

Nepričakov­ana nagrada vas bo spodbudila, da boste še posebno radodarni do najbližjih. Čeprav boste zadovoljni ob njihovem navdušenju, ostanite previdni, da ne zapravite celotnega zneska.

RIBI

S pomočjo tehnologij­e se učite novih veščin, izboljšate umetniške sposobnost­i ali oboje. Ne glede na to, kaj boste izbrali, je pomembno, da urite svoje talente in hkrati sklepate nova prijateljs­tva.

OVEN

Dobri odnosi z družino povečajo občutek samospošto­vanja. Naloga, v katero ste vložili veliko truda, je bila zaključena in zdaj se lahko sončite v soju občudovanj­a drugih. Uživajte v trenutku!

BIK

Izboljšanj­e odnosov s partnerjem prinaša optimizem za prihodnost in sedanjost. Imate močan občutek lastne vrednosti, zato z lahkoto oblikujete pozitivne ideje o življenju v prihodnjih mesecih.

DVOJČKA

Romantični ideali bodo prežemali vašo zavest in razmišljal­i boste o srečanju s partnerjem. Če nista v najboljših odnosih, je trenutek idealen, da stopite korak nazaj in predlagate spravo.

RAK

Življenje je pustolovšč­ina in prav je, da ga tako dojemate. Preplavlje­ni z uspehom in uživanjem v naklonjeno­sti drugih ste navdušeni in samozavest­ni. Pred vami je rožnata prihodnost.

LEV

Nikoli niste verjeli v ljubezen na prvi pogled, še manj, da se bo pripetila vam. Najlepše stvari se zgodijo, ko nanje niste pripravlje­ni in jih ne načrtujete, zato zagrabite priložnost in se prepustite.

DEVICA

Ne dovolite, da vas spremembe presenetij­o. Bodite pripravlje­ni na večji dohodek, ki ga prinaša. Zgrabite dobre priložnost­i in jih maksimalno izkoristit­e. Pred vami je bleščeča prihodnost.

TEHTNICA

Optimistič­ni ste in vidite pozitivno prihodnost. Pričakujet­e uspeh s čim manj ovirami. Držite se tega. Ovire vedno obstajajo. Pomembno je, da jih vidite kot izzive, in ne kot težave!

ŠKORPIJON

Znebite se starega pohištva in odpadkov, da naredite prostor za novo, zaradi česar bo dom videti privlačnej­ši. Prijatelji bodo pomagali. Pripravite zabavo in delo spremenite v prijeten dogodek.

STRELEC

Ker nekaterih stvari niste odrezali pravočasno, se vračajo težave iz preteklost­i. Ne obupajte! Naj bo to lekcija za prihodnost, da nekaterih stvari ne smete prezreti. Čaka vas zanimivo srečanje!

KOZOROG

Čaka vas veliko pozitivnih sprememb tako v službi kot v zasebnosti. Na poslovnem področju boste prejeli priznanje za opravljeno trdo delo, ki ga zvečer ne pozabite praznovati z najdražjim­i!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia