Slovenske Novice

Po lepotni operaciji je zbežala

Turistka se je želela izogniti plačilu za lepotni poseg obraza Zdravstven­i delavci so pravočasno opazili izginotje in jo prijeli

- A. J.

OČIVIDCE, ki so se prejšnji teden po naključju mudili v bližini klinike za estetske posege v okrožju Sisli v Istanbulu, je šokiral neobičajen prizor: iz zasebne bolnišnice se je, vsa v povojih in v bolnišničn­i spalni srajci in copatih, na cesto izmuznila ena od pacientk. Ne ker bi se ustrašila kakega posega, kot bi morda prvi hip pomislili, ampak se je poskušala izmuzniti iz zdravstven­e ustanove, da ji ne bi bilo treba plačati za storitev.

Posnel jo je s telefonom

Nesojeno zastonjkar­ico je ob tej priložnost­i s telefonsko kamero posnel eden od mimoidočih, posnetek pa je, kajpada, romal naravnost na splet. Tako je mogoče videti, da je ženska, ki je bila po poročanju turških medijev operirana le nekaj ur prej, še vedno hudo zatečena v obraz, na nogah pa nosi elastične povoje, ki preprečuje­jo težave s strdki. Pobeg sicer ni uspel, saj je prevarantk­o med begom opazilo osebje klinike in pohitelo za njo. Na ulici pred kliniko so jo navsezadnj­e dohiteli in ji preprečili nadaljevan­je poti. Ženska jih je začela nadirati v tujem jeziku.

Vedela za ceno posega

O dogodku je poročala turška televizija NTV, a ni razkrila ne njene narodnosti ne identitete. Povedali so le, da so ji na kliniki opravili lepotno operacijo na obrazu ter da je bila o ceni posega obveščena vnaprej in se je z njo tudi strinjala. Kaj jo je pičilo takoj potem, ko se je zbudila iz anestezije, ni znano, kot tudi ne, kako si je predstavlj­ala, da ji bo v takšnem stanju uspelo izpeljati pobeg.

Ženska jih je začela nadirati v tujem jeziku.

 ?? FOTO: WAVEBREAKM­EDIA LTD/GETTY IMAGES ?? Iz bolniške postelje je zbežala takoj, ko je popustila anestezija. Simbolična fotografij­a.
FOTO: WAVEBREAKM­EDIA LTD/GETTY IMAGES Iz bolniške postelje je zbežala takoj, ko je popustila anestezija. Simbolična fotografij­a.
 ?? FOTO: CAIAIMAGE/ROBERT DALY/GETTY IMAGES ?? Osebje je pohitelo za njo. Simbolična fotografij­a.
FOTO: CAIAIMAGE/ROBERT DALY/GETTY IMAGES Osebje je pohitelo za njo. Simbolična fotografij­a.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia