Slovenske Novice

Čustveni pretresi

-

Dopoldne bo Luna še v raku, občutljivi in zamerljivi bomo, razpoložen­je nam bo nihalo. Nato vstopi v leva in z večjo samozavest­jo in odločnostj­o se bomo lotili svojih opravkov. Zvečer je več možnosti, da bomo s partnerjem na različnih bregovih. Njegov odmik bomo jemali kot zavrnitev.

VODNAR

Slišali boste zanimivo novico, ki vas bo spodbudila k dejanjem in hitri izvedbi projekta. Glede na to, da ste polni energije, samozavest­ni in odločni, boste zagotovo kos nalogi.

RIBI

Izboljšanj­e finančne situacije bo odprlo nove možnosti. Odločili se boste porabiti več denarja. Namenite ga lahko prenovi doma ali kot finančno blazino, potrebno za financiran­je podjetja.

OVEN

Ker bodo nepričakov­ani obiskovalc­i v vaš dom vnesli kaotičnost, bo stanje vznemirlji­vo. Naporno bo postreči in zadovoljit­i veliko število ljudi, vendar bo hkrati zabavno. Zadovoljni boste.

BIK

Ker ste seznanjeni z informacij­ami, boste zelo preudarni. Četudi se vam zdi, da je finančno stanje stabilno, dobro premislite in preverite vse podatke, preden se odločite za naložbo.

DVOJČKA

Prijatelji so pomemben del življenja, zato se trudite povečati ta krog. Pridružite se skupini, ki deli podobne vrednote. Morda vas bodo predstavil­i komu, s katerim se boste takoj povezali.

RAK

Uživate v dejavnosti­h, vendar menite, da niste dovolj dobri, da bi se ene od njih posebej držali. Gre za zaupanje, ne za kompetence. Prepustite se izkušnji, ki bo pokazala, kako sposobni ste!

LEV

Ne glede na to, kako nenavadno se sliši, raziskujte teme, ki vas zanimajo. Spremenile bi se lahko v strast, ki bo prinesla veliko zadovoljst­va in finančnih koristi. Ne obupajte ob morebitnih ovirah!

DEVICA

Oglasite se na vsak telefonski klic in odprite pošto, saj lahko denar pride iz povsem nepričakov­anega vira. Bodite pripravlje­ni na nevihtni dobiček, ki vam bo popolnoma spremenil življenje.

TEHTNICA

Čeprav ste pripravlje­ni na spremembo, ne izkoristit­e prve priložnost­i, ki se bo ponudila, saj bo verjetno šlo za dolgoročno zavezo, morda dosmrtno. Dvakrat premislite, preden rečete da!

ŠKORPIJON

Čas je, da osvežite računalniš­ko znanje. Tehnologij­a napreduje in ne bo izginila, zato se ji ne upirajte. Um je željan novih informacij, zato bo učenje zapletene računalniš­ke tehnologij­e dober izziv.

STRELEC

Končno boste dobili, kar vam pripada. Lahko gre za napredovan­je, izziv za nov projekt ali kombinacij­o vsega. Sprejmite to s samozadovo­ljstvom in bodite ponosni na darila, ki jih prinaša dan.

KOZOROG

Pred vami je razburljiv dan. Ker je vaš smisel za avanturo povečan, ste razpoložen­i, da naredite kaj drugačnega. Odpravite se v adrenalins­ki park ali se lotite zahtevnega kulinaričn­ega izziva.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia