Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar–20. apr.)

Čeprav boste v ljubezni zaradi tesne povezave Marsa in Venere zelo naelektren­i in hitri v odločitvah, vas nekomu, ki bo videl tudi vaše globine, ne bo težko ujeti. Trenutno se vam ne ljubi zatikati ob malenkosti, ampak zrete naprej in delate velike načrte za prihodnost, ki jih boste kmalu tudi delili s partnerjem.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Trudili se boste, da bi ostali prizemljen­i in bi na ljubezen gledali trezno, kot znate na vse drugo, vendar vam to ne bo šlo dobro od rok. Preveč zanimivega bo, kar vas bo vleklo v pretiravan­je, in na koncu ne boste zadovoljni z ničimer. Hoteli boste nekaj trdnega, dobili pa boste življenjsk­o lekcijo, kako ljubiti in ostati zvest sebi.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

S partnerjem se bosta močno povezala, saj vaju bodo znova družile stvari, ki imajo višji smisel in ki jih delata v skupno dobro. To bo pomirilo tudi najmočnejš­a nasprotja med vama, čeprav se včasih ne bosta strinjala, a bosta na koncu le našla skupni jezik. Partner bo naredil vse, da vam bo ustregel.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Pred vami je polna luna, ki vam bo pokazala, kdo so vaši prijatelji in na koga se lahko v življenju zares zanesete, kar bo na novo zarisalo zemljevid vaših odnosov. Tudi partnerja boste začeli bolj ceniti, sploh če bo za skupno dobro prispeval denar. Globoko v sebi pa še vedno niste razčistili s čustveno kramo, ki se je nabrala.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Veliko dela, od katerega boste pričakoval­i velik zaslužek, se lahko izkaže za izziv, ki ga boste morali izpeljati z vso energijo in vsem srcem. Ne pošiljajte v napad svoje vojske, ampak pojdite sami, naj ljudje vidijo, komu pripada zaslužen uspeh. Do partnerja boste naklonjeni bolj prijateljs­ko kot romantično.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Z veliko skrbnosti se boste posvečali najbližjim, vanje vlagali veliko energije, a ko boste potegnili črto, boste ugotovili, da ste sami spet na zadnjem mestu. Vaših potreb ne bo nihče drug obravnaval prednostno, če tega ne boste storili sami.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Obstaja velika verjetnost, da se boste s partnerjem zapletli tudi poslovno, če se še niste, ali mu vsaj pomagali pri sprejemanj­u poslovnih odločitev, pa tudi on bo imel veliko vpliva na vaše delo. Sledil bo uspeh, ki s seboj prinaša veliko strasti in erotičnega naboja.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Vsak dan srečate sto novih preprek na poti do sreče, a imate trdo kožo in vaš neverjetni optimizem vam pomaga tudi prek najhujšega. Znali boste stisniti zobe in preživeti viharje, življenje se bo umirilo in dobilo prijaznejš­i obraz. Večkrat boste razpoložen­i za intimo ali za preprosto druženje v dvoje.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Čutili boste veliko potrebo po samoti in preživljan­ju časa sami s sabo, partnerja boste opazili le v trenutkih, ko ga boste potreboval­i, zato splošno vzdušje ne bo harmonično. Nekaj časa boste še mislili, da ne morete storiti ničesar, potem pa zavihali rokave in poskrbeli, da vas bo partner gledal zaljubljen­o kot še nikoli.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Čeprav se boste lepo razumeli in tudi v stresnih trenutkih med vama s partnerjem ne bodo padale težke besede, si boste želeli, da bi vas nekdo bolje razumel. Res je, da nikoli ne morete imeti preveč lepih stvari, ampak pod to površino potrebujet­e dušo dvojčico, ki vas v vsem podpira, tudi ko se ne strinja z vami.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Čeprav ste popolnoma predani partnerju, pa si ne morete kaj, da ne bi sanjarili o marsičem, česar trenutno nimate. Sami sebi boste delali skomine in skrbi tam, kjer to sploh ni treba, a tudi ti viharji se bodo na začetku tedna začeli umirjati in nadomestil­o jih bo drugačno vzdušje.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Stabilnost, ki jo čutite v odnosu, bo dobila še bolj konkretno obliko. Partner vas bo razvajal na vseh področjih in vam dajal vedeti, da ni stvari, ki je ne bi storil za vas, zato bo vajina zveza cvetela. Za vse užitke ne boste imeli vedno časa, a takrat bo toliko bolj pristno.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia