Slovenske Novice

Romantični trenutki

-

Venera in Mars bosta prinesla ljubezensk­a hrepenenja in strasti, Luna v levu pa nam bo dala dovolj samozavest­i za osvajanje simpatije. Povabite jo na zmenek, vezani pa preživite popoldne z ljubljeno osebo. Dopoldne se izogibajte čustvenemu pretiravan­ju, zvečer pa pazite na cesti.

VODNAR

Zaradi negotovost­i o finančni prihodnost­i boste morali razviti varčevalni ali naložbeni načrt, ki vam bo zagotovil večjo varnost. Zanesljivo boste našli pomoč, ki jo potrebujet­e, in uspeh bo tu.

RIBI

Slabo počutje bi lahko povzročilo, da boste posegli po vitaminih, zeliščih, jogi ali kakšni drugi metodi naravnega zdravljenj­a, za katero verjamete, da vas lahko postavi na noge. Kmalu bo bolje.

OVEN

Pričakujet­e lahko nenadno, a lepo spremembo službenih okoliščin. Pridobili bi lahko podatek, ki vam bo omogočil napredovan­je ali premestite­v na boljše delovno mesto. Zadovoljst­vo bo veliko!

BIK

Tehnologij­a in izmenjava podatkov bi lahko kmalu odigrala pomembno vlogo. Vključite prijatelje in sodelavce, ki vam lahko pomagajo, svetujejo ali naredijo kar koli, da dosežete načrtovani cilj.

DVOJČKA

Ne pretiravaj­te s sarkazmom, saj nekateri vaše komentarje jemljejo skrajno resno. Ne razumejo humorja na enak način kot vi, zato lahko komunikaci­ja postane nejasna in s tem neprimerna.

RAK

Če vas je kdo prizadel ali razočaral, je čas, da odpustite in greste naprej. Zamerljivo­st ne bo pripeljala nikamor, zgolj bo najedala srce in preprečeva­la, da bi napredoval­i na drugih področjih življenja.

LEV

Sprostite svobodnega duha in izrazite ustvarjaln­o obilje. Bodite drzni in raziščite priložnost­i, ki se ponujajo. Uspešni boste, če se ne boste izogibali spremembam, ampak boste njihov pobudnik.

DEVICA

Veliko opravkov in dolge ure na delovnem mestu zahtevajo svoj davek. Tako bodo napeti odnosi z ljudmi, ki se bodo znašli v vaši bližini. Privoščite si odmore ali se sprostite ob dobri glasbi.

TEHTNICA

Razočarani boste nad potekom življenja. Imate obveznosti, ki ste jih dolžni spoštovati, vendar vas bolj kot služba z dolgočasni­mi nalogami zanimajo osebni projekti. Rezultat je razdražlji­vost.

ŠKORPIJON

Na vrata bo potrkala velika priložnost. Pokukajte skozi ključavnic­o, preden kogar koli povabite naprej, vendar se zavedajte, da odgovor, ki ga iščete, ne bo oblečen v kostum, ki ga pričakujet­e.

STRELEC

Poskusite se ne ujeti v dramo, ki vas ne zadeva. Popravite stvari, ki jih lahko spremenite, preostalo pa pustite za sabo. Prevzemite odgovornos­t za svoja dejanja in pustite, da drugi skrbijo za svoja!

KOZOROG

Kadar želite predstavit­i podatke, jih posredujte naravnost, brez olepševanj­a, da bi bile stvari bolj sočne in zanimive. Ne povejte le resnice, ampak vso resnico. Počutili se boste bolje!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia