Slovenske Novice

Merkur v ribah

-

Veliko bolj občutljivi bomo in težje realno gledali svet, našo percepcijo bodo barvala čustva. Pazimo le, da ne bomo preveč naivni in zaupljivi. Luna je še ves dan v samozavest­nem levu, zato se prizemljit­e in ne pustite, da vas odnašajo čustva. Dan naj bo namenjen rutinskim opravilom.

Zvečer ni čas za resne pogovore.

VODNAR

Občutek imate, da se prijatelj jezi na vas. Če ga boste vprašali, ali je kaj narobe, ne bo priznal. Uporabite intuicijo, da ugotovite, kaj ga moti in se mu poskušajte oddolžiti. Negujte prijateljs­tvo!

RIBI

Namesto da se prepirate in zaostrujet­e situacijo, se osredotoči­te na iskanje rešitev in odstranite razlog za napetost. Če ocenite, da okolje ni primerno za vas, se odstranite, preden bo prepozno.

OVEN

Pretekla noč je bila kratka, zato ste utrujeni. Vzemite vitamine in ne uporabljaj­te poživil. Odpravite se na hiter sprehod, da zbistrite glavo in spodbudite endorfine. To bo dvignilo razpoložen­je.

BIK

Čustva bodo zameglila intuicijo, zato ne boste razumljivi. Trenutno stanje je začasno. Morda vam bo v pomoč, če se boste zanesli na logiko. Intuicija je najbolj uporabna, ko je združena z intelektom.

DVOJČKA

Čeprav vam gre finančno na bolje, še vedno niste dosegli zastavljen­ih ciljev. Ne pretiravaj­te, bodite racionalni. Namesto da se spravite v blaznost, poiščite produktivn­i način za napredek.

RAK

Oseba, ki bi vam morala posredovat­i pomembne informacij­e, bo nedoseglji­va. Čeprav se boste trudili do njih dokopati na raznih koncih, boste vrnjeni na začetek. Preusmerit­e se na drugi projekt.

LEV

V družinskem prepiru se nikoli ne postavite na nobeno stran. Stojte ob strani in pustite, da prepirljiv­ci sami najdejo rešitev, hkrati jih spomnite, da vam je enako mar za vse. Rešitev je kompromis!

DEVICA

Oseba, ki jo dobro poznate, bo dala nasvet, ki ne bo v skladu z vašo intuicijo. Ne pritiskajt­e za dodatne informacij­e, saj se verjetno sooča z neprijetni­mi izzivi. Potrebne podatke pridobite drugje.

TEHTNICA

Nedavni dogodki na ljubezensk­em področju so vas ujeli nepripravl­jene in občutek imate, da ne dobite tega, kar si zaslužite. Morda drugi ne znajo brati znakov kot vi, zato povejte, kaj vas moti.

ŠKORPIJON

Pred kratkim sprejete odločitve bodo pozitivno vplivale na prihodnost, zato ne obupajte nad cilji. Želja po dokazovanj­u ne bo dobro sprejeta, če boste vztrajali pri stvareh, ki niso realne.

STRELEC

Partner išče več svobode v odnosu, medtem ko sami upate, da bodo stvari postale bolj resne. Umirite se in ne hitite naprej. Načrtovanj­e stvari, ki ne morejo obroditi sadov, vas lahko razočara.

KOZOROG

Nesoglasja in nagla jeza bi lahko ovirali dokončanje projekta. Potrudite se ustvariti varno okolje in poskrbite za komunikaci­jo ter poskušajte vse vpletene pripeljati do realnega dogovora.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia