Slovenske Novice

Miss Slovenije v Indiji

Vida Milivojša je odpotovala na svetovni izbor Z všečki na družbenih omrežjih izboljšate uvrstitev

- V SOBOTO, A. J.

9. marca, bo znano, katera od lepotic, ki so se z vsega sveta v teh dneh zgrnile v Indijo, bo postala miss sveta 2023. Naša kandidatka je 26-letna Vida Milivojša, ki na prizorišču s ponosom in zagnanostj­o že predstavlj­a našo lepo deželo.

Kot nam je zaupala naša kandidatka, priprave na veliko svetovno lepotno tekmovanje niso bile tako enostavne, kot si ljudje predstavlj­ajo. »Pot na svetovni izbor ni lahka in zahteva veliko priprav. Mi smo se letos posebno potrudili pri predstavit­venem videu in namesto običajnih utrinkov iz življenja kandidatk posneli glasbeni video. Skladbo je ustvaril mladi glasbenik Jovica Novković,« pripoveduj­e Vida. Predstavit­veni video opisuje različne aktivnosti in znanje naše kandidatke – med drugim njeno obvladovan­je folklornih plesov, kar v videu zastopajo plesalci Akademske folklorne skupine France Marolt. Na tekmovanju talentov bo Vida predstavil­a svoje znanje plesa, ki ga je po folklori nadaljeval­a v Plesni šoli Bolero, kjer je plesala hiphop.

Nekaj posebnega bo letošnja predstavit­vena obleka najlepše Slovenke. »Velikokrat se zgodi, da je ambasadork­a Slovenije na svetovnem izboru postavljen­a na stranski tir zaradi majhnosti države in državnih vložkov v projekt, ki jih pri nas ni. Želela pa sem si, da nas ne bi prezrli vsaj pri predstavlj­anju slovenskeg­a oblikovalc­a. Namesto za večerno obleko sem se odločila za izstopajoč­o kreacijo mlade oblikovalk­e Tanje Vidic,« poudarja slovenska kandidatka.

Za Vido boste torej lahko navijali v začetku naslednjeg­a meseca, pomagate pa ji lahko tudi k dobri uvrstitvi v kategoriji objav na družbenih omrežjih: vse, kar zapišete ali delite na družbenih omrežjih, skrbno spremlja komisija prireditve in na koncu podeli nagrado dekletu, ki mu je uspelo pritegniti največ pozornosti.

 ?? FOTO: OSEBNI ARHIV ?? Z miss Kenije Chantou Kwamboka na športnem izzivu
FOTO: OSEBNI ARHIV Z miss Kenije Chantou Kwamboka na športnem izzivu
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia