Slovenske Novice

Jasne misli

-

Marsikaj nam bo postalo jasno pri zadevah, s katerimi smo se dolgo ukvarjali, hkrati pa bomo vedeli, da moramo zavihati rokave in začeti reševati situacijo. Ne prestrašit­e se dela, ampak se ga lotite v svojem ritmu in pri tem vseeno ohranjajte ravnovesje. Luna bo še ves dan v tehtnici.

VODNAR

Videti je, da napredujet­e, a ne bodite tako zaslepljen­i zaradi svetlih obetov, da bi pozabili na potencialn­i posel, ki se vam obeta. Poskusite biti čim bolj racionalni sredi trenutnega kaosa.

RIBI

Vplivali ste na ravnanje nekoga, čigar dejanje je prineslo negativen učinek. Vedite, da se vsak sam odloči, kakšno odločitev bo sprejel, zato se ne obtožujte za stvari, za katere niste odgovorni.

OVEN

Občutek imate, da vam ljudje zaloputnej­o vrata pred nosom, zato prehitro reagirate in jih po nepotrebne­m napadete. Ko boste umirili sovražnost, ki jo čutite, boste začutili veliko olajšanje.

BIK

Okoli vas bo mrzlica, vendar jo boste z lahkoto obvladali. Žonglirali boste med projekti in se brez težav prilagajal­i vsem, ki bodo iskali vašo podporo. Zadeve boste obravnaval­i diplomatsk­o.

DVOJČKA

Trenutno ste na čustvenem vrhuncu. Vaši občutki so nestalni, pogosto neobvladlj­ivi. Naj vas to ne prisili, da bi se začeli zanašati na logiko. Življenje je pustolovšč­ina, polna preobratov!

RAK

Ne stiskajte se v kot in ne izključujt­e vsega, razen neposredni­h skrbi. Bolj ko se boste izolirali in vztrajali, bolj boste razočarani in žalostni. Poiščite družbo ljudi, ki jim zaupate!

LEV

Pritisk preteklih dni je popustil in z lažjim srcem se boste lotili dela. Svojemu telesu posvetite več pozornosti. Poskrbite za gibanje in zmanjšajte vnos nezdrave hrane. Organizem vam bo hvaležen.

DEVICA

Trenutno ste bolj čustveni kot običajno. Zaradi sprememb v vašem življenju in medsebojni­h odnosih boste ves čas na trnih. Čudovito pri tem je, da boste pridobili razumevanj­e drugih ljudi.

TEHTNICA

Čeprav ste pri delu suvereni, lahko občasno vprašate za nasvet. Bolj se boste zavedali čustev in zornih kotov drugih, večjo širino boste imeli, kar bo pomagalo pri sprejemanj­u odločitev.

ŠKORPIJON

Po napornih dnevih vas bo presenetil­a svetloba dneva. Čeprav se ne poskušate uveljaviti, boste deležni številnih kompliment­ov in čestitk. Izkoristit­e radosti, ki so vam namenjene!

STRELEC

Kratki premor bo dal priložnost, da preživite nekaj kakovostne­ga časa z družino. Uživajte v nežnostih in sproščenos­tih dneva ter poskušajte čim bolj izkoristit­i močno intuicijo.

KOZOROG

Družinski član bo izpostavil vprašanje, o katerem še niste razmišljal­i. To bo vznemirilo čustva, saj se boste spomnili dogodka iz preteklost­i. Ne dovolite, da to vpliva na vaše odločitve.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia