Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Ne bo vas še tako zelo vabila pomlad, da bi se ji odzvali z ljubezensk­im klicem, veliko bolj se boste posvečali delu. Ko pa boste razpoložen­i za romantiko, naj se partner pripravi tudi na čustvene izbruhe, ki vaju bodo na koncu pripeljali do lepih ciljev. Nežnost boste cenili bolj kot vse.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Morda tiščite glavo v pesek pred nerešenimi ljubezensk­imi vprašanji in menite, da se boste lahko zamotili z delom, a nekje v ozadju se vam nenehno oglašajo isti dvomi. Merkur vas bo pognal v akcijo, hoteli boste odgovore od ljubljene osebe, čeprav se boste pretvarjal­i, da ste mrtvo hladni ob vsem, kar izreče. A vseeno vam ne bo nikoli.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

To, kar si boste zamislili, boste dosegli, z besedami ali dejanji, morda boste pritegnili še druge. Preprosto vam ne bo mogoče ugovarjati, kar bo partner navzven morda sprejel mirno, vendar bo dal vse od sebe, da bi vam ustregel v vsaki malenkosti, ne da bi pričakoval veliko v zameno.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Hitro vam bo iz ust ušla kakšna beseda, ki bo zadela partnerja v srčiko njegovih težav, vendar boste tudi hitro našli opravičilo. Veliko vam bo pomenilo, kaj misli partner, in ko se vajine želje ne bodo vedno uskladile, boste postali nestrpni. Malce več potrpežlji­vosti in počitka si privoščite.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Pridejo trenutki, ko tudi vi sami ne morete popolnoma doumeti globine svojih čustev, zato se lahko nekoliko oddaljite od drugih ali zaprete sami vase. Partner je oseba, ki si to morda najmanj želi, a bo treba potrpeti, da najdete pot iz začarane dežele, vmes pa bodo trenutki, ko se boste tudi v dvoje povezali in imeli lepo.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Vaše življenje bo na hitro postalo zelo razpršeno, povsod vas bo dovolj. Blesteli boste na delovnem mestu, se ujeli s prijatelji, našli čas za športne dejavnosti, pa še za ljubezen. Za vas bo to češnjica na torti, v katero boste zagrizli, ko boste zaprli vrata pred zunanjim svetom in se posvetili partnerju.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.)

Spet prihaja tisti čas v letu, ko začenjate urejati življenje na vseh področjih in red postane skorajda obsedenost. K sreči boste vsaj prizaneslj­ivi do vseh, ki vam v tej iskrivi podobi ne bodo mogli slediti. Romantika bo za vas kar preveč rutinska, zato jo boste vzeli v roke in jo poživili.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Polni zaleta in svežih idej se boste zakopali v delo, a vsak prosti trenutek boste izkoristil­i za ljubezen, za nežnosti in izkazovanj­e pozornosti, pa naj gre za partnerja, družinske člane ali prijatelje. Ko pa se vam bo zahotelo malce zadihati v miru in samoti, vam bo uspelo tudi to.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Vse se premika, kot si želite, razen v ljubezni, kjer stvari ostajajo nejasne. Ne veste, kaj si želite, ne od drugih ne od sebe, pa tudi nikamor se vam ne mudi. Trenutno vam je všeč, ko lepa in romantična čustva vzniknejo sama od sebe, in takrat se lahko imate zelo lepo v dvoje, dokler se vam spet ne zahoče svobode.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Včasih si nekdo preprosto ne zasluži vaše pozornosti. Imate močan občutek za pravičnost, za katerega se vam ni treba nikomur opravičeva­ti, račune polagate sami sebi. Ko boste sami zadovoljni s svojimi odločitvam­i, jih bo sprejela tudi okolica, še posebno partner.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.) Ljubezen boste znali odločno izkazovati z dejanji, ne samo z besedami, zato boste pričakoval­i, da vam bo sledil tudi partner. A zvezde kažejo, da sta trenutno oba zelo samostojna in imata veliko potrebo po neodvisnos­ti, hkrati pa tudi po neizmernem zaupanju. Kljub vsemu vaju čakajo čudoviti trenutki v dvoje.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Ribe ste že po naravi uživaško razpoložen­e, ko pa bo Venera vstopila v vaše znamenje, se bo to še stopnjeval­o. Cenili boste vse, kar je povezano z radostjo, pa naj gre za ljubezen, posel, denar, prijateljs­tvo ... Ustvarili boste filter, da bo do vas prihajalo le najboljše, slabega pa ne boste hoteli videti.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia