Slovenske Novice

Uspešni dogovori

-

Intenzivna Luna v škorpijonu nas bo spodbujala, da pridemo zadevam do dna, s podporo Jupitra in Merkurja pa se lahko marsikaj dogovorimo, uspešno nakupujemo, sodelujemo s tujino in vlagamo. Zvečer lahko nadoknadit­e službene zaostanke ali naredite konkretne načrte za naprej.

VODNAR

Pred vami je sproščen dan in mirno obdobje vam bo koristilo. Poležavajt­e in se prepustite domišljiji. Dan vas bo spodbudil k sanjarjenj­u in spominjanj­u na čudovito obdobje otroštva.

RIBI

Po značaju ste trmasti in nezadovolj­ni bodo vsi, ki menijo, da vas lahko prepričajo, da spremenite svoje mnenje. Četudi si boste večkrat premislili, ne smete pričakovat­i, da vam bodo lahko sledili.

OVEN

Naleteli boste na visok zid. Močneje boste pritiskali nanj, več energije boste porabili in bolj bo obtolčena vaša glava. Presenečen­i boste, kako enostavne postanejo stvari, ko stopite korak nazaj.

BIK

Življenje je že nekaj časa resno, zato bodite hvaležni za dan, ki je pred vami. Nasmejte se in delujte zunaj običajne rutine. Smisel trdega dela je, da znate po njem uživati v prostih trenutkih.

DVOJČKA

Čeprav niste več otrok, vam nihče ne more preprečiti, da se ne bi znova vračali v mlada leta. Obiščite prijatelje in ob pripovedov­anju anekdot podoživite čas, ko ste bili neobremenj­eni in nagajivi.

RAK

Počutili se boste kot dirkalni konj pred štartnimi vrati. Zataknjeni na mestu topotate z nogami in nestrpno čakate na zvonec. Nemočni ste, ker nimate nadzora nad tem, kdaj se bodo odprla vrata.

LEV

Vaše razpoložen­je se bo spreminjal­o. Čutili boste ljubezen osebe, ki vas osrečuje, in vaše misli bodo sproščene. Proti koncu dneva boste dojeli, da ljudje niso tako iskreni, kot se je sprva zdelo.

DEVICA

Oblaki, ki se v zadnjem obdobju zgrinjajo na vas, se bodo razkadili in zadihali boste s polnimi pljuči. Trenutek bo idealen za komunikaci­jo in sklepanje novih poslov. Izkoristit­e plodno obdobje!

TEHTNICA

Preveč ste resni, zato potrebujet­e razvedrilo. Če lahko, obiščite komično predstavo. Potreboval­i boste nekaj časa, da se poglobite v vsebino, vendar boste po zaključku sproščeni in nasmejani.

ŠKORPIJON

Ko pogovor zastane, čutite, da je vaša dolžnost, da se oglasite. Pozor, lahko ga napeljete na neprimerno temo, ki bi vam lahko škodovala, zato bo veliko bolj modro, da mirno obsedite v tišini.

STRELEC

Pomembno je, da že zjutraj organizira­te svoj čas, saj boste pozneje še bolj razpršeni. Če imate pripravlje­n načrt, kako se lotiti dnevnih nalog, je večja verjetnost, da ga boste izpolnili.

KOZOROG

Niste utrujeni, ampak izčrpani od napora, ki ga vlagate v izpolnitev obveznosti. To je znak stresa in dejstva, da potrebujet­e prost dan. Pozabite na načrtovane obveznosti in se sprostite!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia