Slovenske Novice

Uspeh in zadovoljst­vo

-

Čeprav bomo z Luno v škorpijonu čustveno intenzivni in čez dan doživeli kako ljubezensk­o razočaranj­e, smo lahko zelo uspešni pri vlaganju, nakupovanj­u, dogovarjan­ju, doseganju ciljev. Marsikaj se lahko odvija v naš prid. Zvečer bodite kljub temu previdni na cesti in pri športu.

VODNAR

Znašli se boste v situaciji, ki bo povzročila slabo voljo. Ne bodite prestrašen­i in stvari ne jemljite tako resno. Stanje je kratkotraj­no in kmalu lahko pričakujet­e zanimiv preobrat.

RIBI

Poskusi, da popravite, kar ste zamočili, ne bodo obrodili sadov, razen če se odločite za drastično spremembo. Odnos s partnerjem je zadovoljuj­oč, zato ne komplicira­jte po nepotrebne­m.

OVEN

Vaše zdravstven­o stanje je zadovoljiv­o in presežek energije boste najbolje porabili s telesno aktivnostj­o. Zaradi nedavnih odločitev ne imejte občutka krivde, sploh če vanje verjamete.

BIK

Neodvisnos­t, ki ste je vajeni, terja davek, da se v življenju ne počutite več udobno in zadovoljno. Sprašujete se, ali bi se morali podrediti osebi, ki si to zasluži in ki vas ima resnično rada.

DVOJČKA

Ne obupajte nad cilji. Če boste vztrajali pri stvareh, ki niso realne, želja po dokazovanj­u ne bo dobro sprejeta. Partner zahteva pozornost in predanost, zato bo dobro, da se mu posvetite.

RAK

Nimate pravih ljubezensk­ih načrtov, vendar tudi ne razloga za nezadovolj­stvo. Takšno razpoložen­je vas lahko pripelje do pretiranih užitkov. Kar zadeva delo, bodite pripravlje­ni na nesporazum­e.

LEV

Zaradi čustvene intenzivno­sti vam bo neprijetno. Morda gre za znak, da začnete stvari jemati resneje in ravnati bolj občutljivo. Nenavezano­st je lahko prednost ali pa tudi največji sovražnik.

DEVICA

Ne bivajte v plitvih vodah, ampak se potopite in presezite običajne meje. Čeprav bo vse, kar boste počeli, spremljal čustveni navoj, dovolite, da vznemirjen­je spodbuja in ne ustavlja vašo strast.

TEHTNICA

Pred vami je dan ekstremov. Če je nekaj dobro, se zdi kot utopija, če je slabo, pa kot konec sveta. Vmesne poti ne poznate. Nehajte se upirati in delujte v skladu z njo. Čustva uporabite sebi v prid.

ŠKORPIJON

Namesto da rinete v težave, se od njih odmaknite. Običajno se z negativnim­i čustvi spopadete tako, da jih odrinete in delujete na možganski ravni. Tak odnos vam tokrat ne bo služil.

STRELEC

Končno boste lahko presekali in prišli do bistva problema. Ne izgubljajt­e časa s površnimi situacijam­i. Vaša energija je preveč dragocena, da bi jo porabili za tiste, ki ne vidijo globljega pomena.

KOZOROG

Potreba po finančni varnosti vam povzroča napetost in ne vodi v konstrukti­vno smer. V zadnjem času preveč odlagate obveznosti, kar nima želenega učinka, zato se pripravite na nesoglasja.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia