Slovenske Novice

Doma ga čaka detektor laži

Steve Wood mora vsakič, ko se vrne domov, ženi dokazati, da je ni prevaral Kljub patološkem­u ljubosumju jo ljubi in mu ne pade na pamet, da bi jo zapustil

-

LJUBOSUMJE je nadležna stvar in mnogo razmerij je že razpadlo zaradi njega. Čeprav mora redno opravljati teste z detektorje­m laži in se žena na vse pretege trudi, da bi ga zadržala med domačimi štirimi stenami, pa v zakonu še vedno vztraja Steve Wood. Njegova Debbi si menda ne more pomagati, že pred leti so ji psihologi namreč diagnostic­irali sindrom othello, ki je pravzaprav le lepši izraz za patološko ljubosumje.

Steve v preteklost­i ni storil nič takšnega, da bi moralo njegovo 43-letno ženo skrbeti; njene težave so se začele, ko se je nenadoma močno zredila.

Tako zelo, da se je invalidsko upokojila, od takrat pa ne zapušča več hiše. Čeprav je priznala, da so njeni obroki večinoma sestavljen­i iz krompirjev­ega čipsa, sladkih gaziranih pijač in škatlice cigaret, vztraja, da ne more shujšati, v telovadnic­o si ne upa, saj je prepričana, da se ji bodo drugi smejali. Trenutno nosi konfekcijs­ko številko 52, za zdravo hrano pa zaradi draginje nima denarja. Se je pa ta našel za kar tri igralne konzole, ki jih je kupila možu med zadnjim poskusom, da ga zadrži doma. »Zakaj bi hodil ven, če jaz ne morem? Če oba sediva v dnevni sobi in igrava videoigre, vsaj vem, da ni s kakšno drugo žensko,« pravi Debbi, ki je možu med drugim prepovedal­a tudi oglede serij in filmov, v katerih nastopata britanski igralki, za kateri sumi, da sta možu všeč. Steve kljub temu vztraja, da svojo ženo ljubi iz vsega srca in mu niti na pamet ne pade, da bi pogledal kakšno drugo žensko, kaj šele zapustil svojo drago. Priznava pa, da ga boli, da mu Debbi tega ne verjame. B. K. P.

» ZAKAJ BI HODIL VEN, ČE JAZ NE MOREM?

 ?? FOTO: PINKYPILLS/GETTY IMAGES ?? Debbi najraje vidi, da skupaj igrata videoigric­e.
FOTO: PINKYPILLS/GETTY IMAGES Debbi najraje vidi, da skupaj igrata videoigric­e.
 ?? FOTO: FACEBOOK ?? Steve ni storil nič takšnega, da bi njegova draga lahko podvomila o njegovi zvestobi.
FOTO: FACEBOOK Steve ni storil nič takšnega, da bi njegova draga lahko podvomila o njegovi zvestobi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia