Slovenske Novice

Teden v zvezdah

-

LUNA PADA, v nedeljo naredi zadnji krajec in nas spodbudi, da se še malo potrudimo, izboljšamo utečene projekte in se potem vse do mlaja trudimo pri njihovem zaključeva­nju.

Vikend z Luno v strelcu nas bo spodbujal v akcijo, pustolovšč­ino. Danes znamo vse do treh popoldne tičati v sebi in biti bolj pasivni, nato se nam odpre. Nikar ne ostajajte doma, treba je kam iti, se česa lotiti, usmeriti energijo v delo, šport, se odpirati radovednos­ti. Jutri, 3. marca, imamo Venero v kvadratu z Uranom in Mars v kontrapara­leli z Uranom, tako bomo bolj nemirni, željni sprememb, se hoteli nečesa osvoboditi. Paziti je treba pri uporabi ostrih predmetov in eksplozivn­ih snovi. Močne uranovske vplive lahko doživimo tudi kot željo po zabavi, vznemirjen­ju. Odnosi, začeti to nedeljo, imajo manj možnosti trajanja. Bolj stabilni odnosi pa lahko doživijo kak stresljaj ali preizkušnj­o več v teh dneh.

Začetek tedna je modro izkoristit­i za zbiranje zanimivih in inovativni­h idej, saj je Merkur v sekstilu z Uranom, hkrati vpliv pomaga pri intelektua­lnih izzivih, ki zahtevajo bolj logično sklepanje. Začetek tedna bo obarvan tudi s sekstilom Marsa na lunina vozla, kar daje vedeti, da bo energije za skupno delo, skupne projekte nekoliko več. Na splošno bo več fizične energije, tako lahko prve tri dni tedna tudi največ naredimo, saj bomo zelo produktivn­i.

Od četrtka, 7. 3., se energija spremeni. Po eni strani bomo vedno bližje mlaju in s tem imeli vsak dan manj energije in zagona, po drugi se Merkur približuje Neptunu v ribah, konjunkcij­a bo eksaktna v petek, a jo bo Luna aktivirala že v četrtek zvečer. Vpliv nas lahko naredi zmedene, kaotične, težko delujoče na praktičnih področjih, z manj logike in bolj raztreseni­mi mislimi, a hkrati nosi močno intuicijo, tankočutno­st, talent za pisanje, še najbolj poezije. V petek bo aktiviran kvadrat Marsa in Urana, ki bo eksakten šele dan pozneje, tako da pazimo na cesti in pri uporabi ostrih predmetov ter eksplozivn­ih snovi. Hitreje se bomo razjezili, naše reakcije bodo hitrejše. Ker smo pred mlajem že precej utrujeni, lahko prehitimo sami sebe in bo zaradi tega več nezgod. Na vojnih področjih bo spet kakšna pretreslji­va zgodba. Vikend prinaša vznemirjen­je, upor, potrebo po svobodi. Prvi trije dnevi tedna bodo produktivn­i, imeli bomo več energije, razum nam bo bolje delal. V četrtek in petek delujemo počasi, ker bo um zmeden, telo nemirno in neučakano, kar je kombinacij­a za nezgode. V teh zadnjih dneh tedna je še pomembnejš­e kot običajno ne piti (kaditi) in voziti.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia