Slovenske Novice

Najprej ubila otroka, nato še sebe

Dečka, domnevno zastruplje­na, sta bila stara leto in tri leta Zakonca naj bi bila pripadnika sekte

-

BOG DAJ, DA SE MOTIM, A TO JE NAŠA PRIHODNOST, VSE PO ZASLUGI DRUŽBENIH OMREŽIJ IN PLATFORM.

NOVI SAD • Zakonca iz Srbije sta umorila lastna otroka, dečka, stara eno leto in tri leta, ter nato storila samomor s skokom s stolpnice na bulvarju Kralja Lazarja v Novam Sadu.

Zakonca so našli v petek mrtva pred nebotičnik­om v mestu. V zgradbi sicer nista živela. Vstopila sta v objekt in splezala na streho, pri čemer sta razbila steklo vhodnih vrat, in se pognala v globino. Zdravniki, ki so prispeli na kraj dogodka, so lahko le potrdili njuno smrt. Trupli so poslali na Inštitut za sodno medicino, kjer bo opravljena obdukcija, a za zdaj na njiju ni znakov nasilja, ki bi nakazovali, da gre za kaznivo dejanje.

Ko se je policija odpravila do hiše v Petrovarad­inu, kjer sta prebivala zakonca z otrokoma, so odkrili trupli otrok, starih eno in tri leta. Domnevno naj bi bila zastruplje­na.

Po informacij­i, da so na stenah stanovanja simboli egipčanske mitologije ter da policija in tožilstvo preiskujet­a očitke, da sta bila 25-letni L. P. S. in dve leti mlajša M. P.

S. člana sekte, je za Telegraf.rs spregovori­l tudi znani srbski sektolog Dimitrije Pastuović. Sumi, da naj bi šlo v tem primeru za vrsto satanizma, ki je povezan z egipčansko magijo. »Bog daj, da se motim, a to je naša prihodnost, vse po zaslugi družbenih omrežij in platform, kjer mnogi širijo zgodbo o energijah, kozmosu, poganskih božanstvih,« pravi. Dodaja, da zagovornik­i teh prepričanj širijo svojo propagando in na ta način zastruplja­jo mlade. »Na žalost se je razmahnilo, in da bi to ustavili, je treba sprejeti zakon. Država, Cerkev, policija, vsi se morajo vključiti in izvajati kazni,« je sklenil. Več podrobnost­i o tej tragediji bo znanih po zaključku preiskave.

 ?? FOTO: NOVA.RS ?? V hiši v Petrovarad­inu so našli trupla dveh dečkov.
FOTO: NOVA.RS V hiši v Petrovarad­inu so našli trupla dveh dečkov.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia