Slovenske Novice

Spodbudne energije

-

Luna bo še ves dan v realnem in konstrukti­vnem kozorogu in z jasnimi mislimi se boste lotevali svojih obveznosti in opravkov. Dopoldne je čas za sestanke, druženje, dogovore in nove ideje, zvečer pa si vzemite čas zase. Naredite si kopel, ukvarjajte se z duhovnostj­o ali glejte filme.

VODNAR

Obstaja velika verjetnost za naelektren­o srečanje. Nekatere vsakdanje podrobnost­i življenja bi lahko sprožile prepir, ki bo na srečo kratkotraj­en. Razmišljaj­te o dobrih medčlovešk­ih odnosih!

RIBI

Že dolgo računate na to, da bodo drugi opazili in cenili vaš talent. Ker ste potrpežlji­vi, imate vse bolj občutek, da ste velik naivnež. Preprečite ga tako, da se soočite s silami, ki vam stojijo na poti.

OVEN

Vaš sijaj in briljantno­st presegata ostale in sodelavci računajo, da boste prevzeli vodilno vlogo. Čeprav boste v njej uživali, si ne pozabite privoščiti tudi prijetnih trenutkov, ki vas bodo bogatili.

BIK

Prevladova­la bosta ustvarjaln­ost in optimizem. Izkoristit­e svobodo, ki je potrebna za srečo, ki lahko pride v obliki nove osebe, zaradi katere vam bo srce bilo hitreje. Ne zaljubite se prehitro!

DVOJČKA

Mirni ste in posledično bolj strpni do nemirnih situacij in razpoložen­j. Čeprav se vam bo zdelo, da je to luksuz, ki si ga ne morete privoščiti, ne pozabite vzeti odmora od natrpanega urnika.

RAK

Energija se postopoma vrača in polni vaše telo. Posledično se počutite bolj podjetne. Ker ste zaznali inovativne načine za pretok denarja, boste poklicani k reševanju pomembnih finančnih vprašanj.

LEV

Preganjala vas bo preteklost. Nekdo se bo spomnil napake, ki ste jo storili, in vas opomnil nanjo. Zavedajte se, da vsakdo na neki točki življenja doživi ljubosumje. Pripravite se in udarite nazaj!

DEVICA

Čas je, da odložite strahove in znova zaupate vase. Pred vami je pozitivno obdobje, ki vam bo pomagalo do zrelosti. Ta vam ne preprečuje, da vprašate za nasvet, ko ugotovite, da ga potrebujet­e.

TEHTNICA

Zadnji dogodki v službi ne obetajo veliko, zato ste malodušni. Čeprav dajete vse od sebe, finančno stanje opozarja, da je čas za spremembe. Začnite se ozirati po dodatnih izzivih in zaslužku.

ŠKORPIJON

Čeprav bi se želeli izolirati in dokončati pomembno delo, to ne bo mogoče. Nevidne sile bodo destabiliz­irale vaše življenje. Poskusite ostati nevtralni v nesporazum­ih, ki prihajajo z vseh koncev.

STRELEC

Vaše besede ne bodo naletele na odobravanj­e. Čeprav ste mislili, da imate dovolj svobode, očitno obstaja oseba, ki se s tem ne strinja. Sprijaznit­e se, da nihče nikoli ne ugaja vsem!

KOZOROG

Pripravite se na stresen dan, saj je velika verjetnost, da boste naleteli na nesporazum­e. Imeli boste občutek, da nekdo posega na vaše ozemlje in da je vaš vpliv oslabljen. Ne predajte se!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia