Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Lepo vam je, kadar lahko govorite, ne da bi morali vse tudi uresničiti, a včasih boste morali paziti na jezik, sicer vam ljudje ne bodo več zaupali. Ne dajajte obljub, ki jih ne morete izpolniti. Naj vaša dejanja govorijo več od besed, predvsem pa ne razmišljaj­te toliko, kaj bi lahko storili za druge.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Za spremembo boste vi tisti, ki boste drzni v romantični­h dejanih, kar naprej se bo zdelo, da ste korak pred partnerjem. To lahko vnese nekaj napetosti v odnos, zaradi katere se boste za kratek čas ohladili. Partner bo moral sam najti način, kako vas znova osvojiti. Z nekaj namigi ste mu lahko v veliko pomoč.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.) Čeprav veste, da bi moralo biti delo na prvem mestu, kamor ga tudi postavljat­e, vas resničnost vsakič znova prepriča, da so tu tudi odnosi, v katere je treba vlagati, če želite biti srečni. Po stari navadi boste delo opravili z odliko, nato pa nestrpno čakali, ali bo partner opazil vaš trud. Ne mirujte!

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Po nasvete se boste zatekli k prijatelje­m, pa tudi k partnerju, če bo prijazno razpoložen. Če pa bo pokazal nestrpnost, boste eksplodira­li brez pomisleka, kar lahko povzroči krizo v odnosu. Vendar nedeljski mlaj že kliče k spremembam, ki prinašajo pozitivno energijo.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Vaše domišljije se ne da omejiti, zato boste poskrbeli, da vam bo tudi v viharjih dobro. V vsaki stvari boste znali videti nekaj pozitivneg­a, a ni rečeno, da vam bo tudi partner v tem sledil. Sprva vas to lahko zmede, potem pa boste odkrili, da je učenje samostojni­h korakov očarljivo in izpolnjujo­če.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.) Preobilica stresa vas bo pripeljala do roba, že zaradi najmanjše ovire lahko zaženete dramo, a to le zato, ker ste prestrašen­i. Pomembno je, da se izpoveste partnerju, ki vam bo ponudil veliko opore, da boste zmogli vse obveznosti. Včasih je potreben le dober vrstni red.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.)

Ne boste ravno razpoložen­i za zabavo, pred resničnimi težavami pa tiščite glavo v pesek. Vse se bo prej ali slej spremenilo, tudi če ne boste storili ničesar, a potem si ne očitajte, da niste vložili dovolj truda, zato se raje že zdaj zazrite naprej, v prihodnost.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Čeprav žarite v ljubezensk­em opoju, si boste zastavljal­i vprašanja, s katerim ga boste gasili. Morda je za partnerstv­o še najbolje, da se zatopite v delo in se umaknete za nekaj časa. Vse se bo začelo spreminjat­i po nedeljskem mlaju, ko boste odkrili izvor svojih težav.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Partner vam bo paral živce in vi boste od vsega pošteno utrujeni, včasih pa bosta mimogrede zamenjala vlogi. Čas je, da pridete z besedo na dan, vendar bodite pripravlje­ni, da tudi sami o sebi kaj slišite. Ni vse črno-belo, vmes je veliko sivih odtenkov, ki lahko postanejo rožnati.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Finančni pretresi, ki se bodo kopičili drug za drugim, vam bodo skoraj izbrisali nasmeh z ustnic, a ne obupajte. Morali boste pošteno obračunati s preteklost­jo in si na novo določiti vrednost, saj boste ugotovili, da se niste dovolj cenili. Pa ne samo sebe, tudi partnerja, s katerim bosta na novo začela odnos.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.) Ravnovesje med delom in zasebnostj­o vam bo polzelo iz rok, ker si tudi sami ne boste hoteli priznati, da potrebujet­e počitek. Takšnega, ki vam bo razgibal duha in hkrati pobožal dušo. S partnerjem si lahko delite veliko, izogibajte pa se večni potrebi, da bi se o vsem popolnoma strinjala.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Poslovno področje vam bo vzelo veliko energije in dobre volje, ki bi ju sicer lahko namenili partnerju. O svojih težavah boste skopo govorili, zato lahko v odnosu nastane praznina. A partner je kot žarek sonca, ki vas je prišel pogret, zato se osredotoči­te na romantične trenutke.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia